balatoni vitorlázás ajándékutalvány

balatoni vitorlázás ajándékutalvánnyal az idei évben lepje meg a kedvesét! A jövő nyárra már megvan a romantikus program!

Azon töri a fejét, hogy milyen ajándékkal lepje meg a kedvesét mondjuk egy évfordulón, ami hamarosan elérkezik? Válasszon olyan dolgot, ami egy közös élmény lehet a kettejük számára! A balatoni vitorlázás ajándékutalványt a kedvese kapja, de együtt tölthetik el a hajózásra szánt időt egy hétvégi kiruccanás vagy nyaralás alatt. A legjobb ajándékok azok, amik örömet, újdonságot visznek a hétköznapokba és később szép emlékké válnak. Erre tökéletes választás a balatoni vitorlázás ajándékutalvány. Jövő nyárra már most elkezdhetik tervezni a közös programot, ha egy romantikus hajókázásra van jegyük a Balatonra. Az ajándéknak az az előnye, hogy hiába kapja meg a kedvese, de mégis van mit várni, hiszen csak később lehet majd beváltani a balatoni vitorlázás ajándékutalványt.

balatoni vitorlázás ajándékutalvány a kiválasztott időpontra érvényes, a választott programra és hajóra. Tematikus hajózáson is részt vehetnek vagy csak elindulhatnak a választott hajóval a vízen és eltölthetnek akár egy egész napot távol a parttól, édes kettesben. Vigye el a kedvesét egy olyan exkluzív programra, ami utazással jár, romantikus időtöltés is szerepel benne és a Balaton lágyan hullámzó vize a helyszíne! Egy ilyen meglepetésre senki nem fog nemet mondani, ki az, aki nem szeretne naplementét nézni a párja ölelésében, egy pohár, finom pezsgő társaságában?

www.setavitorlazas.hu webcímen a cégünk honlapját találja, rajta minden információval, ami a hajóbérlést egyszerűbbé tudja tenni. Szeretettel várjuk a balatonfüredi kikötőben, hogy elvigyük egy csodás hajós programra a Balatonra Önt és a párját a balatoni vitorlázás ajándékutalvánnyal! A vitorlások bérléséhez minden információt megadunk az érdeklődőknek a weblapon szereplő elérhetőségeink valamelyikén. Telefonon vagy üzenetben tud velünk kommunikálni, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a +36-30-49-92-258 telefonszámon vagy írjon üzenetet az info@setavitorlazas.hu e-mail címre!