gitár ár

Mindig is vágytál megtanulni gitározni, és úgy érzed, most jött el az idő, hogy belevágj? Nem igazán tudod, merre indulj el, milyen márkákban érdemes gondolkodnod és mennyit érdemes költened a gitárra? Vajon létezik egyáltalán olyan, hogy legjobb gitár márka? Az alábbiakban ezekre a kérdésekre keressük a választ, reméljük, Neked is tudunk segíteni rövid összefoglalónkkal!

Mindegy, hogy akusztikus vagy elektromos gitárban gondolkodsz, ha körülnézel egy kicsit, hamar szembe találod magad a legnagyobb gyártók neveivel. Világszerte ismert és elismert gitár márka a Fender, a Yamaha, az Ibanez vagy éppen a Gibson, de egyet megnevezni ezek közül, ami a legjobb, lehetetlen. Egyszerűen azért van ez így, mert ez egy teljesen szubjektív dolog, mindegyik márkának megvan a maga erőssége, de az a lényeg, hogy Neked mi a fontos.

Kérdés lehet már önmagában az is, hogy kezdőként érdemes-e egyáltalán a legnépszerűbb márkák valamelyikében gondolkodnod. A neves gyártók belépő szintű gitárjai megfizethetőek ugyan, viszont többnyire kevésbé jó minőségűek, ezért ebben az esetben tulajdonképpen a márkajelzést fizeted meg, miközben lennének sokkal fontosabb szempontok. Ha úgy érzed, hogy ragaszkodsz valamelyik gyártóhoz, az természetesen a Te döntésed, de más lehetőségeket is érdemes fontolóra venned.

Annak sincs értelme, hogy kizárólag a gitár ára alapján válassz, hiszen akkor, ha olyan hangszer mellett döntesz, ami nem esik kézre vagy egyszerűen nem tetszik, az hamar el fogja venni a kedved a tanulástól. Mint oly sokszor, a gitár kiválasztásánál is az arany középút a legjobb megoldás.

Ha ezt választod, rengeteg kisebb és kevésbé ismert műhely hangszere jöhet számításba, amik remek hangszereket dobnak piacra. Lehet, hogy ezek nem olyan vagányak, mint egy Fender, viszont tökéletesek ahhoz, elsajátítsd az alapokat és elindulj a saját utadon.

Szeretnél megismerkedni a kínálattal és érdekelnének a konkrét gitár árak? Téged is vár a Gitár Centrum Hangszerbolt webáruháza, a www.gitarcentrum.hu webcímen! Nézz körül a hangszerek és kiegészítők végeláthatatlan választékában, és ha bizonytalannak érzed magad, kérdezz bátran, hívj minket a +36-1-322-0403-as telefonszámon vagy írj üzenetet az info@gitarcentrum.hu e-mail címre!