len feszített vászon

A len feszített vászon a festővásznak koronázatlan királya, az a változat, amit a profik is használnak. Válassza Ön is a legjobbat, és rendeljen közvetlenül a gyártótól!

Amikor megcsodálunk egy festményt, ritkán fordítunk figyelmet magára a vászonra, hiszen arra csak az alkotás hordozójaként tekintünk. Ám valójában a festővászon is fontos szerepet játszik a végeredményben, és amikor magunknak kell kiválasztani a megfelelő változatot, nincs könnyű dolgunk. A kínálat ugyanis óriási, többféle anyagból és többféle kivitelezésből választhatunk, nem meglepő hát, ha bizonytalannak érezzük magunkat. Természetesen minden változatnak megvannak a maga előnyei, azonban akkor, ha a legjobbat keressük, a len feszített vászon mellett érdemes döntenünk.

len feszített vászon minden kritériumnak meg tud felelni, ami fontos egy művész számára, könnyen és szépen lehet dolgozni vele, a végeredmény pedig hosszú életű lesz. A len erős és rendkívül tartós, de mellette szól az is, hogy a szálai egyforma súlyúak, ami azért fontos, mert ennek köszönhetően nem fognak összemenni vagy nőni a nedvesség hatására. Mivel a len képes magában tartani a természetes olajokat, a szálak rugalmasságát is megőrzi, mindezeken felül pedig még a fonása is kedvez a művészeknek. Más festővásznakhoz hasonlóan a len feszített vászon is többféle alapozással készülhet, a méreteket illetően pedig teljes mértékben igazodni lehet az elképzelésekhez.

Ha mindezek alapján úgy véli, hogy a len feszített vászon Önnek is jó választás, nézzen körül cégünk, a Ship-Art Festővászon Manufaktúra webáruházában! Ebben a kategóriában prémium minőségű termékekkel tudunk szolgálni érdeklődőinknek, kézzel feszített, univerzális alapozású festővásznakat kínálunk. A len feszített vászon többféle méretben rendelhető, de ha egyik sem felel meg az elképzeléseinek, egyedi méretben is elkészítjük Önnek. A vaszon.myshoprenter.hu weboldalon megtekintheti kínálatunkat és rendelését is leadhatja, kérdéseit, észrevételeit pedig a +36-30-522-1007-es telefonszámon és az info@festovasznak.hu e-mail címen várjuk!