Stöckel fagylalt tölcsér tartó

Stöckel fagylalt tölcsér tartó egy kis méretű, de annál fontosabb kiegészítője minden fagylaltozónak és cukrászdának. Ragyogóan napfényes időben, amikor a vakáció ígérete ott lebeg a levegőben, nincs is jobb egy tölcsér hűs és édes fagyinál. Irány a legközelebbi fagyizó és egy kellemes séta közben meg lehet kóstolni a szezon újdonságait!

Stöckel fagylalt tölcsér tartó felkerül a fagyi pult tetejére, a fagylaltos kanál tisztán ragyog a pult mellett, a tálak színültig töltve édes, jeges, pasztellszínű vagy harsogóan színes desszerttel. A fagylaltozókban ugyanazok az eszközök és berendezések segítik a vásárlók gyors és gördülékeny kiszolgálását. A tölcséreknek is megvan a maga helye, mégpedig egy Stöckel fagylalt tölcsér tartóban!

Mit tud egy egyszerű fagylalt tölcsér tartó, ami miatt ebben érdemes a fagylaltra kész tölcséreket tárolni, méghozzá nyitástól zárásig? A fagyi árusnak a keze ügyében vannak a tölcsérek, sima vagy édes, a vendég választ. A Stöckel tölcsér tartó kis helyen elfér, egy plexi oldalakkal körülvett lyukacsos, fém lap, amin több sor tölcsér is helyet kaphat. A tölcséreket egymásba helyezve lehet több torony tölcsért is biztonságosan kihelyezni a fagylaltos pultra vagy annak a közelébe. A Stöckel fagylalt tölcsér tartó egy egyszerű, de praktikus és minőségi eszköz. A plexi fal megvédi a tölcséreket a portól, a rovaroktól vagy az erősebb huzattól, ami leboríthatja őket a földre.

Amennyiben az új Stöckel fagylalt tölcsér tartó még hiányzik a fagylaltozó vagy a cukrászda felszereléséből, azt megtalálja nálunk, a webáruházban! Ezzel az egyszerű eszközzel is nagyot léphet előre, ha a színvonalas vendéglátás a célja és a vendégeit szeretné becsalogatni a cukrászdába, fagyizóba.

A www.coltello.hu webcímen a Coltello Kft. honlapja elérhető. Érdemes erre a weboldalra látogatni, ha a vendéglátásban használatos, kimagasló minőségű berendezések és kiegészítők, eszközök érdeklik. További információkat az info@coltello.hu email címen vagy a  +36 20 935 31 81 telefonszámon kérjen kollégáinktól!