házias étterem Budapesten

A fővárosban szinte már egymást érik a különféle éttermek, így nincs nehéz dolga annak, aki szeretne beülni valahova, hogy csillapítsa az éhségét. Azonban akkor, ha nem érjük be egy pizzával vagy egy gyros tállal, hanem hazai ízekre vágyunk, már nem is olyan könnyű a helyzetünk, hiszen igazán jó házias étterem Budapesten nem sok van. Hova érdemes betérni akkor, ha szeretnénk egy jót enni, és szívesen felidéznénk gyerekkorunk ízeit?

A Kakas Étterem ideális választást jelent, ha nincs kedvünk órákat tölteni a bevásárlással, főzéssel, valamint a mosogatással, de ízletes, magyaros ételek közül szeretnénk válogatni. A házias étterem Budapesten olyan ételekkel várja a vendégeket, mint az újházy tyúkhúsleves, rántott velő, pulykakakas-here pörkölt vagy éppen a harcsapaprikás. Természetesen a kínálatban azok is megtalálják a kedvükre való ételeket, akik nem érik be egy levessel vagy főétellel, hiszen olyan desszertek közül lehet válogatni, mint például a gundel palacsinta vagy a somlói galuska. A házias étterem Budapesten biztosan nosztalgikus érzéssel tölti el a vendégeket, hiszen a klasszikus ízek mellett a családias hangulat is hozzájárul ahhoz, hogy az érdeklődők ne csak egyszerűen egyenek valamit, hanem egy kellemes élménnyel gazdagodjanak.

Ha szeretne igazán finomat enni, válasszon házias éttermet Budapesten, és foglaljon asztalt a Kakas Étteremben! Házias éttermünk Budapesten valóban az éhes vendégeket szolgálja, hiszen nálunk nem csak a tradicionális magyar konyha ízeit fedezheti fel, hanem az adagok miatt sem kell aggódnia! Még nem járt nálunk, és szeretne többet megtudni vendéglőnkről, mielőtt eljönne hozzánk? Nézzen körül www.kakasetterem.hu weboldalunkon, ahol tájékozódhat szolgáltatásainkról és virtuális étlapunkat is végiglapozhatja! Ha házias éttermet Budapesten keres, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, és tegye fel kérdéseit vagy foglaljon asztalt! Várjuk megkeresését a +36-1-349-6515-ös telefonszámon, valamint az info@kakasetterem.hu e-mail címen!