magyaros ízek étterme Budapesten

Manapság rengetegen kezdenek új életet egy másik országban, és talán még többen vannak azok, akik ideiglenesen tanulnak vagy dolgoznak külföldön. Az új és izgalmas élmények üdítőek, de emellett nagyon erős ilyenkor a honvágy is, hiányzik az ismerős utcák látványa, a megszokott zajok és a kedvenc ízek is. A család és barátok hiánya természetesen szintén nagyon kínzó lehet, ezért a legtöbben időről-időre hazalátogatnak. Az ilyen alkalmakra mindig nagyon készül a család és minden kedves ismerős, amit érdemes megünnepelni. Ám a nagy találkozásokat kár lenne elrontani a hosszadalmas és fárasztó bevásárlással, főzéssel és mosogatással, látogassanak el inkább egy magyaros ízek éttermébe Budapesten!

A Kakas Étterem a főváros 13. kerületében várja vendégeit, köztük természetesen azokat az érdeklődőket is, akik magyaros ízek éttermében Budapesten szeretnék megünnepelni a különleges pillanatokat! Hozzánk a város bármely részéből könnyedén eljuthatnak, hiszen vendéglőnk könnyen megközelíthető, így ha nagyobb társasággal foglalnak asztalt, minden résztvevő gond nélkül odajuthat. A magyaros ízek étterme Budapesten a legjobb választás, ha olyan ismerősét szeretné meglepni, akinek hosszú ideig kellett nélkülöznie a legfinomabb magyar fogásokat. Tradicionális ételeink mellett kiváló italaink is hozzájárulnak a felhőtlen hangulathoz és gasztronómiai élményekhez.

magyaros ízek étterme Budapesten közel száz éve várja vendégeit! Érdemes hozzánk benézni egy ebédre vagy vacsorára, ha egy nem mindennapi alkalmat ünnepel a társaság, de akkor is örömmel látjuk a vendégeket, ha csak egy fárasztó nap után kényeztetnék ízlelőbmibóikat. Ha érdekli egy magyaros ízek étterme Budapesten, nézzen körül www.kakasetterem.hu weboldalunkon, ahol még több részletet ismerhet meg ételeinkről és szolgáltatásainkról! Kérdése lenne, vagy szeretne asztalt foglalni? Forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-349-6515-ös telefonszámon vagy az info@kakasetterem.hu e-mail címen! Külföldről hazalátogató ismerőse garantáltan értékelni fogja, ha magyaros ízek éttermében Budapesten foglal asztalt!