must rendelés

A szőlőt sokféle formájában szeretjük, legyen szó friss gyümölcsről vagy akár borról, minden verziójának megvan a maga rajongótábora. Kétségtelen azonban, hogy a legkülönlegesebb mind közül a must. A korszerű megoldásoknak köszönhetően ma már a must rendelés is megoldható, így bárki könnyedén hozzájuthat ehhez az ízletes és édes nedűhöz. Ám nem csak az íze miatt érdemes fogyasztani, a must rendeléssel többet nyerünk, mint egy finom italt! Nézzük, mit érdemes tudni a szőlőnek erről az izgalmas formájáról!

A must gyakorlatilag a szőlőből frissen préselt ital, melynek a gyümölcshús leve adja a legnagyobb részét, de emellett a mag és a héj vízoldékony vegyületeit is tartalmazza. Viszonylag alacsony kalóriatartalmú, ugyanakkor magas tápanyagtartalommal bír. Vitaminokban és ásványi anyagokban is gazdag, így jótékonyan hat szervezetünkre, ráadásul fogyasztása a betegségek megelőzésében is szerepet játszhat, köszönhetően a benne található antioxidánsoknak. A must rendeléssel tehát nem csak ízlelőbimbóinkat kényeztethetjük, hanem egészségünk megőrzése érdekében is tehetünk. A kérdés már csak az, hol van lehetőségünk a must rendelésre?

Ha Ön is érdeklődik a lehetőség iránt, ismerje meg közelebbről Ősi Gábor Pincészetének termékpalettáját, melyben must is helyet kapott! Webáruházunk kínálatában kétféle must is szerepel, így akár az Olaszrizling, akár a Kékfrankos és Cabernet Sauvignon ízvilágáért rajong, megtalálhatja nálunk kedvencét! A bag in box zacskóba töltött must nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, csak tiszta, mézédes italt kap, ha tőlünk vásárol.

Látogasson el www.osipince.hu weboldalunkra, ahol akár azonnal el is intézheti a must rendelést! Most nagyobb mennyiségben különösen megéri vásárolni, ugyanis, ha 15.000 Forint felett rendel, nem számolunk fel postaköltséget. Amennyiben kérdése lenne a must rendelés kapcsán, vagy más termékünk érdekli, keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén, a +36-30-235-4860-as telefonszámunkon vagy az info@osipince.hu e-mail címünkön!