papírpoharak

papírpohár is lehet szezonális választás. A téli italokhoz kínáljon dupla falú, prémium minőségű poharat a vendégeknek!

A hideg még nem ok arra, hogy ne mozduljunk ki a négy fal közül. Habár a kellemes melegre fűtött szoba nagyon marasztaló, a friss, téli hidegben is akadnak érdekes programok, amik miatt megéri jó melegen felöltözni és nekivágni a hidegnek.

A forró italok ilyenkor kötelezőek, hiszen melegen tartanak, az elgémberedett tagokat felmelegítik és nem utolsó sorban finomak. A vendégeinek ezen a télen is különféle, meleg italokat szeretne kínálni? Érdemes már most beszereznie papírpoharakat is, nem csupán az italok hozzávalóit és a melegen tartó berendezéseket.

papírpohár olyan elviteles eszköz, amiből a tányérhoz hasonlóan többféle is létezik. A téli italokat elviteles változatban árusító vendéglátósok figyelmébe ajánljuk az olyan papírpoharat, ami a legjobb választás erre a célra. A papírpohár dupla falú változata a vendégek védelmét szolgálja, akik így nem égetik meg a kezüket, ugyanakkor az italt is melegen tartja, tovább, mint a sima falú papírpohár.

A webáruházunk kínálatában ilyen, prémium minőséget képviselő, dupla fallal és ivónyílással ellátott poharak is megtalálhatóak, méghozzá több, különböző méretben. A pohárhoz tetőt is kínálunk, ami télen a forró italokhoz praktikus kiegészítő, mert nem hűl ki olyan gyorsan a tea, forralt bor avagy éppen a forró csokoládé. A poharak alapanyaga ráadásul lebomló, környezetbarát, ennek köszönhetően Ön nemcsak praktikus, hanem korszerű papírpohár készletből tudja a vendégeit kiszolgálni. Nézzen szét a papírpohár kínálatunkban és találja meg a legjobbat a következő szezonra is!

A www.csomagolasz.hu webcímen az Asso Imballo Kft. webáruházában válogathat a papír, elviteles termékek óriási választékából. Forduljon bizalommal a cégünkhöz és szolgálja ki az igényeit a legjobb minőségű papírpoharakkal és egyéb papír termékekkel! Az info@csomagolasz.hu email címen  és a +36 30 859 6003, +36 30 207 5561 telefonszámokon nyújtunk további információt.