Stöckel fagylalt kanál

Egy Stöckel fagylalt kanál minden fagylaltozóban megbízhatóan teljesít! A laikus azt gondolhatná, hogy egyik fagylalt kanál olyan, mint a másik, de ez nem igaz. A német Stöckel cég nagy múltra visszatekintő tevékenysége a kimagasló minőségű konyhai eszközök, illetve catering kiegészítők tervezésére és gyártására koncentrálódik. Aki egyszer már fogott a kezébe egy eredeti Stöckel fagylalt kanalat, az tudja, hogy miről beszélünk, ha prémium színvonalról és német minőségről beszélünk.

A Stöckel fagylalt kanál is egyike a cég pompás termékeinek. Miben különbözik egy hamisítatlan Stöckel fagylalt kanál egy átlagos fagylalt kanáltól? Először is a tervezők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy az alapanyagok a legjobbak legyenek. Alumínium, műanyaggal bevont acél vagy hővezető glicerinnel töltött kerámia mind szerepel a felhasznált, minőségi anyagok között. Ez persze még csak a kezdet, mert a Stöckel fagylalt kanalak nagyszerűsége nem merül ki a tartós, kopásálló és könnyen tisztán tartható alapanyagokban. Emellett a német fagylalt kanalak nagyon változatos kínálata elérhető a termékek között. A tervezők mindenkire gondoltak, a balkezesekre ugyanúgy, mint a díszes fagylalt tortákat készítő cukrászdákra vagy a nem gömböket hanem fagylalt nyalatokat kínáló fagylaltozókra.

A www.coltello.hu webcímen a Coltello Kft. weboldala, vele együtt pedig a cég minőségi termékeket értékesítő webshopja is elérhető. Amennyiben megbízható eszközökre van szüksége és a vendéglátásban próbált szerencsét, nálunk mindent megtalál, ami ahhoz kell, hogy a vendégei számára a legjobbat tudja nyújtani. A háztartásokban is hasznosítható konyhai kiegészítők szintén a termék kínálatunk szerves részét képezik, éppen ezért érdemes körülnézni magánszemélyeknek is. Az általunk forgalmazott termékekről, köztük a Stöckel fagylalt kanalakról további felvilágosítást adunk minden érdeklődőnek bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségünkön. Írjon az info@coltello.hu email címre vagy hívjon a +36-1/200-7971 telefonszámon minket!