Pontosan tudjuk: a feszített vászon egyetlen amatőr és profi művész kelléktárából sem hiányozhat! Ön is kiváló minőségű, magyar gyártású feszített vásznakat, festővásznakat vásárolna közvetlenül a gyártótól? Van egy kiváló hírünk! Ne kutakodjon tovább, inkább forduljon bizalommal a Ship-Art Kft.-hez, hiszen a cég egyedi méretekben és rendkívül alacsony áron kínál feszített vásznakat!

A roppant széles választékban többek között megtalálhatóak:
– a hagyományos feszített vásznak,
– a 3D feszített vásznak,
– a finom len feszített vásznak,
– a juta feszített vásznak és
– a prémium len feszített vásznak is.

Egységesen igaz mindegyik feszített vászonra, hogy különböző méretben kapható, illetve természetesen egyedi méretben is rendelhető.

A hagyományos feszített vásznakról fontos kiemelni, hogy a kézzel feszített termékeink roppant magas minőséget képviselnek. A 3D feszített vászon kategóriában 4 cm vastag vakrámára feszített vásznakat találhat – különböző méretekben. A finom len feszített vásznak kézzel feszített, 340 g/m2 100% len alapanyagból készültek. A juta feszített vászonról tudni kell, hogy kézzel feszített, 580 grammos JUTA alapanyagú, univerzális alapozású festővászon. A prémium len feszített vásznak kézzel feszített, 399 g/2 100% len alapanyagból készültek, háromszor alapozott festővásznak.

Ha tehát Ön is megbízható helyről vásárolna kiváló minőségű feszített vásznat, vagy egyedi rendelést szeretne leadni, akkor a legjobb döntés, ha webáruházunknak szavaz bizalmat. Kérjük, látogasson el weboldalunkra, a www.vaszon.shoprenter.hu-ra, ahol megtekintheti termékeinket, ajánlatunkat! Szerezze be a legjobb helyről, biztonságosan, pár kattintással a legjobb művészkellékeket, amelyekkel könnyedén hódolhat szenvedélyének, hobbijának! Amennyiben további kérdései lennének a vásznakkal vagy a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található üzenetküldési lehetőséget használva, vagy hívjon minket bitalommal +36/30-522-10-07-es telefonszámon. Várjuk megkeresését!