horoszkópos bakelit órák

Van olyan ismerőse, barátja, családtagja, aki rajong vagy éppenséggel élénken érdeklődik az asztrológia, illetve a horoszkópok iránt? Vagy esetleg Ön a megszállottja a csillagjegyeknek? Bármelyikről is legyen szó, a Chimera Creative Studio Bt. kínálatában kapható különböző horoszkópos bakelit órák saját célra vagy éppen ajándéknak, meglepetésként is tökéletes választásnak bizonyulnak.

Minden csillagjegy kétféle horoszkópos bakelit óra-verzióban található meg aktuális választékunkban. Elérhető egyrészt a hagyományos, klasszikus mintákkal díszített horoszkópos bakelit óra, illetve készültünk egy könnyedebb, viccesebb figurákkal dekorált sorozattal is.

Amit általánosságban tudni kell az általunk kínált horoszkópos bakelit órákról:

Az egyedi tervezésű faliórák (30 cm átmérőjű) óralapja eredeti bakelit lemezből készült. A készülék kimondottan csendes, folyamatosan járó óraszerkezet. A masszív fém akasztónak köszönhetően a biztonságos rögzítés is garantált a falon. A horoszkópos bakelit óráink mutatói fémből készültek, a számlap elegáns kivitelezésű, amit igény esetén az eredeti címkére ragasztunk. Döntsön Ön is bátran az általunk forgalmazott horoszkópos bakelit óra mellett, hiszen a kiegészítőt összeszerelve, működésre készen szállítjuk, Önnek csupán a helyére kell akasztania, vagy becsomagolhatja ajándék gyanánt.

A horoszkópos bakelit óra üde kiegészítője lehet az otthonoknak vagy akár az irodáknak is. Ha karácsonyi ajándékba szánja, ne habozzon tovább, adja le rendelését időben nálunk!

Felkeltettük az érdeklődését? Kíváncsi az általunk kínált különböző horoszkópos bakelit órákra? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.hasznosajandek.hu-n közelebbről is megismerheti a teljes választékunkat! Amennyiben kérdése, kérése támad, keresse bizalommal kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésre. Hívhat minket a +36-30/878-25-61-es telefonszámon vagy kérjük, írjon nekünk az info@hasznosajandek.hu e-mail címre! Rendeljen tőlünk pár kattintással horoszkópos bakelit órát!