lovaglócsizma

Sokak szívének kedves szabadidős tevékenység a lovaglás, amire számos helyszínen biztosítanak lehetőséget az érdeklődőknek. Azoknak, akik még csak ismerkednek ezzel a hobbival, nincs szükségük saját felszerelésre, de ha rendszeresen űzött tevékenységgé válik, érdemes beszerezni néhány kelléket, amikkel élvezetesebbé tehető a lovaglás. Ilyen a lovaglócsizma, ami a hagyományos téli lábbelitől eltérően az év minden szakában hasznos.

lovaglócsizma alapvetően a kényelmes és biztonságos lovaglásért felel. Egyfelől megfelelő tapadást biztosít, másfelől pedig óvja a lovas vádliját attól, hogy kidörzsölje, illetve becsípje a kengyelszíj. Praktikus viselet mindenkinek, aki rendszeresen lovagol, ezért érdemes beszerezni, a kérdés már csak az, hogy mire tanácsos figyelni a lovaglócsizma kiválasztásánál?

Az ideális lovaglócsizma gondoskodik a balesetek elkerüléséről, a sarka és a talpa úgy van kialakítva, hogy nem tud belecsúszni a kengyelbe, a szára pedig csúszásmentes betéttel van ellátva. Fontos, hogy a lábbeli kellő stabilitást biztosítson a bokának, ezért a fűzős típusok jelentik a legjobb választást, míg az egyszerű fel- és levételről a hátul található cipzár felel. A lovaglócsizma alapanyagát tekintve valódi bőr mellett érdemes dönteni, ami nem csak kiváló szellőzést biztosít a lábnak, de egyben elegáns megjelenést is kölcsönöz viselőjének. A jól megválasztott lábbeli hosszú éveken át fogja szolgálni tulajdonosát, ezért a lovaglócsizma árán nem érdemes spórolni.

Önnek is a lovaglás a szenvedélye? Úgy döntött, hogy egy jó lovaglócsizma nem hiányozhat a felszereléséből? A KLP Lovasfelszerelés Kft. termékkínálatában mindent megtalálhat, amivel még élvezetesebbé teheti hobbiját! Látogasson el a www.klp.hu weboldalra, ahol lovaglócsizmák széles kínálatából válogathat kedve szerint! Ha tudja, hogy mire van szüksége, akár azonnal le is adhatja rendelését, amennyiben pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-309-5112-es telefonszámon vagy az info@klp.hu e-mail címen!