medencetisztító robotok

Egy medencetisztító robottal a medence tulajdonosok élete sokkal könnyebb! A medence fenntartása egy robotizált segítővel hatékonyabb!

Egy medence hűsítő oázis tud lenni a forró nyári napokon, ahol nem kell osztozni másokkal a szabad területen sem. A saját medencét azonban a tulajdonosoknak saját maguknak is kell karbantartani. A rendszeres karbantartás része a medence takarítása is. A medencetisztító robotok megkímélik az ezzel a tevékenységgel járó fáradtságtól és kevesebb vegyszert is kell utánuk használni. Legyen saját kisegítője egy medencetisztító robot személyében! A robotizált segítségnek számos előnye van, hiszen a fürdőzésre sokkal több idő jut, ha nem a tulajdonosnak kell megcsinálnia. A robot a medence minden részének a takarításához ért, nem hagyja ki a padlót, a falakat, a csöveket sem. Az egyes modelleknél eltérő, hogy milyen erősséggel rendelkeznek, van amelyik különböző programokkal működik, kiegészítők járnak hozzá, applikációval ellenőrizhető, eltérő tisztítási idővel dolgozik vagy a program befejeztével magától leáll. A medence nagyságához választott medencetisztító robotot maximálisan ki lehet használni kapacitás szempontjából. Nem érdemes feleslegesen a legdrágábbat választani, ha nem elég nagy a medence hozzá. A medencetisztító robot gyors és megbízható, emellett pedig csendesen dolgozik, ami nem hátrány a szomszédokkal ápolt jó viszony fenntartásához sem.

A PGPLAST Kft. forgalmazásában olyan medencetisztító robotokat ismerhet meg minden medence tulajdonos, amik minden szezonban hatékony segítségnek bizonyulnak majd a medence karbantartáshoz, illetve takarításhoz. A www.pgplast.hu webcímen a webáruházunk termékeit és az azokról szóló ismertetőket is közzétettük. Ismerje meg a modern, Dolphin márkájú medencetisztító robotok tulajdonságait és válassza ki azt a modellt, ami az Ön medencéjének a tisztán tartásához a legideálisabb! A medence telepítéshez és fenntartáshoz nálunk minden berendezést és kiegészítőt meg tud vásárolni. Amennyiben válaszokra van szüksége a vásárláshoz, keressen minket bizalommal az info@pgplast.hu email címen vagy hívjon a 06 20 542 06 72 telefonszámon!