óratartó dobozok

A karórák szenvedélyes gyűjtőjének tartja magát, de a tárolás kérdésével eddig valamiért még nem foglalkozott? Alakítson ki egy saját koncepciót a karórák rendszerezéséhez, és válasszon praktikus, elegáns óratartó dobozokat a tároláshoz!

Ha kedveli a karórákat, tudja, hogy igen kényes szerkezetekről van szó, amik nem bírják a levegőben szálló finom port, de érzékenyen reagálhatnak a nedvességre is. Talán már azzal is találkozott, hogy valamelyik órán apró, de annál bosszantóbb sérülés keletkezett egy óvatlan mozdulat miatt. Mindebből az következik, hogy a tárolásnak is nagy figyelmet kell szentelnie, és gondosan összeállított gyűjteményét épp erre a célra tervezett óratartó dobozokba érdemes átköltöztetnie.

Az óratartó dobozok több fronton tudnak védelmet nyújtani karóráinak, hiszen óvják azokat a külső tényezőkkel szemben, nem engedik, hogy karcolódjanak, ráadásul kulccsal zárhatóak is. Amellett azonban, hogy biztonságban tudhatja féltve őrzött kincseit, a jól megválasztott dobozokkal egyúttal rendszerezhet is.

Akár márka szerint szeretné rendezni a karórákat, akár stílus, alapanyag, színvilág alapján különböztetné meg azokat, vagy bármilyen egyéb koncepció születik meg a fejében, átláthatóvá teheti a gyűjteményét. Egyetlen pillantással könnyedén eldöntheti, hogy melyik az, amelyik tökéletesen illik az adott alkalomhoz, és ehhez akár ki sem kell nyitnia a dobozt, vannak ugyanis üvegablakos változatok is.

A tárolást épp olyan elegánssá teheti, mint amilyenek maguk a karórák, hiszen az óratartó dobozok között igazán mutatós darabokkal találkozhat. Bőr, lakkozott fa, sőt, karbon mintás verziók is elérhetőek többféle gyönyörű színben, így a dobozok végső soron nem csak a tárolás eszközei, hanem akár otthona dekorációi is lehetnek.

Fedezze fel cégünk, az Órabox Kft. webáruházát, ahol mindez csupán néhány kattintásra van Öntől! A www.orabox.hu weboldalon akár még utazó óratartót is rendelhet magának, így gyűjteménye egy része akkor is Önnel lehet, ha távol van az otthonától. Ha kérdése lenne, szívesen segítünk, várjuk megkeresését a +36-70-422-7835-ös telefonszámon és az oraboxkft@gmail.com e-mail címen!