szappan alapanyag

szappan alapanyagainkból Ön is megalkothatja saját kozmetikai termékeit! A szappan hagyományos tisztálkodó szer, amit otthon is könnyedén el lehet készíteni. A saját szappannak megvannak a maga előnyei. Először is a szappan olyan kozmetikai termék, amit minden nap többször is használunk, ezért nagyon fontos, hogy a bőrápolás valóban minőségi és személyre szabott termékkel történjen. A szappan lehet natúr, egy kis illattal megbolondított, lehet növényekkel díszíteni vagy dekoratív formákba önteni. A jó szappan kiváló minőségű szappan alapanyagokból készül. Nem elég az eredeti ötlet vagy a felkészültség, mert a silány szappan alapanyagból csak rossz minőségű termék készülhet.

A szappan alapanyagok között természetes termékeket találunk, nem kerül például közéjük parfüm. Helyette természetes aroma,  olaj, zsír, tej, lúg, természetes színezők kerülnek a szappanba, mellőzve minden, mesterséges adalékot. Shea vaj, kakaóvaj, oliva olaj, kecsketej, levendula vagy egy kis teafa olaj, természetes összetevőkkel a bőr tisztán, hidratáltan ragyog.

A kezdőknek is ajánljuk a felhasználásra kész szappan alapokat, amikkel könnyű bánni, formázhatóak, valamint garantált sikerélményt is tudnak adni. A kész szappan alapokkal biztonságosabban, gyorsabban elkészül a házi szappan, kezdőknek is ideális választás. Egy kis kevergetés és már készen is van! Az így elkészült szappanok nem irritálják a bőrt, hidratálnak, jól habzanak, na és szemet gyönyörködtetően szépek. Akár formába is öntheti a szappant, ehhez is talál kelléket a webshopban. Kicsi, nagy, mintás vagy egyszerű, tégla is lehet belőle.

A Pipere Porta Bt. webáruházában a www.pipereporta.hu webcímen a szappan alapanyagok mellett a szappan készítéshez szükséges eszközök és kiegészítők is egy helyen megvásárolhatóak, online, megfizethető árakon. Forduljon bizalommal a webáruházunkhoz, ha otthon készített kozmetikai termékekhez szeretne megbízható szappan alapanyagokat, kellékeket vásárolni, alacsony árakon! A termékekről és szolgáltatásainkról többet megtudhat a 36 20 565 72 65 telefonszámon vagy a pipereporta@gmail.com email címen!