Best Apartman Hajdúszoboszlóban

A Best Apartman Hajdúszoboszlóban a pihenést már most le tudod foglalni az idei évre! A Szép kártyát is elfogadjuk, használd ki a lehetőséget!

A pihenéshez nincs szükség drága luxus utazásokra vagy fehér homokos tengerpartra, mert itt van nekünk a hajdúszoboszlói termálfürdő is. Az Aqua-Palace élményfürdőben minden adott ahhoz, hogy a családok és a párok is jól érezzék magukat, a baráti társaságok kikapcsolódjanak. Természetesen az Aqua-Palace nem az egyetlen fürdő a híres fürdő városban, Aqua Park és több gyógyfürdő is nyitva áll azok számára, akik kifejezetten emiatt kirándulnak az ország keleti részébe. Ezekben a létesítményekben akciók és kedvezmények várják a vendégeket.

Az utazás költségeit vagyis a szállást Szép Kártyára terheld! A Best Apartman Hajdúszoboszlóban a foglalásokat lehetőség van ezzel a módszerrel rendezni. A Szép Kártya egy jó lehetőség arra, hogy a kikapcsolódás költségeit ne készpénzzel fizesd, hanem ezzel a juttatással tudj hajdúszoboszlói apartmant foglalni. Ne hagyd veszni a béren kívüli juttatásokat, használd fel a számlán lévő összeget arra, amiből rövid és hosszú távon is tudsz előnyhöz jutni vagyis a kikapcsolódásra!

Best Apartman Hajdúszoboszlóban minden adott ahhoz, hogy egy kicsit kiszakadj a munkából, elfelejthesd a hétköznapi problémákat és csak saját magaddal törődj. A város kellemes, barátságos utcái, hangulata is ideális a sétához, vacsorákhoz, amit a fürdőzés után lehet beiktatni a programba. A Best Apartman Hajdúszoboszlóban reggelivel vagy félpanzióval foglalhatóak az apartmanok.

Használd ki, hogy Szép Kártyával is fizethetsz és üdülj a  Best Apartman Hajdúszoboszlóban nálunk! A vendégeinket tiszta, otthonos környezetben szállásoljuk el. Arra is van lehetőség, hogy a szállást előre fizeted és egy lefoglalt időpontban látogatsz el hozzánk. A részletekről érdeklődj a kollégáinknál!

Best Apartman Hajdúszoboszló ajánlatait a www.hajduszoboszlobestapartman.hu webcímen tudod megtekinteni. Ha kérdésed van, a következő elérhetőségeken keresd kollégáinkat: +36-30-990-00-63, +36-30-581-80-76, bestszallas@gmail.com.