medence fedés

Napjainkban sokan döntenek úgy, hogy medencét építtetnek a kertjükbe, amiben kedvükre csobbanhatnak egyet, ha egy kis hűsölésre vagy úszásra vágynak. Azonban gyakran tapasztaljuk, hogy a medence fedését szükségtelennek gondolják az új tulajdonosok, pedig több szempontból is megéri mellette dönteni, és az esetek többségében ezt utólag be is látják. Most nézzük egy kicsit bővebben, hogy milyen előnyei vannak a medence fedésnek!

A legfontosabb a biztonság: a kültéri medencék fedésével számos baleset előzhető meg, a megfelelően rögzített fedésnek köszönhetően nem kell többé aggódnia, hogy kisgyermeke vagy kisállata a vízbe esik. A medence fedés meghosszabbítja a szezont, így aki szívesen úszna egyet ősszel, hűvösebb időben is, annak mindenképpen érdemes mellette döntenie. További előny a víz minőségének megőrzése. A medence vízébe idővel rengeteg por kerül, de előszeretettel esnek bele falevelek és más szennyező anyagok is. Ez nem csak esztétikai hiba, hanem rossz hatással van a vízminőségre is, és elősegíti a baktériumok elszaporodását. A medence fedésnek köszönhetően sokkal tisztában tarthatjuk a vizet, ezáltal kevesebb vegyszert kell használni és így rengeteg energiát és nem utolsósorban pénzt spórolhatunk.

Többféle megoldás létezik a kültéri medence fedésre. Rendkívül népszerűek a polikarbonát vagy üveg fedések, de sokan döntenek az automata redőnylamellás takarás mellett is. Igen látványos és egyre divatosabb megoldást jelent a kettős funkciójú fedés, ami egyben teraszként is használható. Érdemes alaposan átgondolni a kérdést, és természetesen szakember véleményét is bátran kikérhetjük, hogy biztosan az ideális technológiát válasszuk.

Amennyiben megbízható csapatot keres kültéri medence fedéséhez, jó helyen jár! Látogasson el cégünk honlapjára, a www.szavini.hu weboldalra, ahol bővebb információt talál rólunk! Ha további kérdése merült fel, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a +3623545310-es telefonszámon vagy a Szavini@szavini.hu e-mail címen, szívesen állnak rendelkezésére a részletekkel kapcsolatban!