napvitorla

Ön mire vágyik nyáron? Sokan keresik a nagy betűs nyugalmat és igyekeznek a lehető legegyszerűbb módon elérni azt. Gyakran nem kell más hozzá, csak egy hűs sarok, egy kellemes hely, ahol nem zavar senki és kényelmesen el lehet helyezkedni, kizárni a világ zaját és megpihenni egy napvitorla árnyékában.

napvitorla a modern árnyékolók egyike, ami már túlhaladt a napernyőn és többet kínál egy falra szerelhető napellenzőnél. Egy ilyen árnyékolónak már a megjelenése is nagyon megkapó. Vonzza a tekintet, mégsem akarja a környezetét túlharsogni. Nagy kiterjedésű, három-, vagy négyszög alakú, sarkaiban kialakított fülek zsineggel rögzíthetők. Igazán széles területet képes árnyékba borítani, praktikus kialakításának köszönhetően bárhová telepíthető. A napvitorlának jut hely a terasz felett, a ház mellett, a pázsiton vagy a medence árnyékolását is rá lehet bízni. Ahol szükség van egy szeletnyi hűvösre, ott csakis a napvitorla jöhet szóba, ha gyorsan felállítható, könnyű, esztétikus és hatékony árnyékolót keres. Egy nem elég? Kombinálja a napvitorlákat különböző színekben, méretekben, formákban, ha igazán különleges látványra vágyik!

napvitorla kinézete stílusos, visszafogott, anyaga tartós és ami ennél is fontosabb, képes védeni az egészségre káros UV sugarak ellen. Az időjárás borúsabb oldala sem teszi tönkre, ha pedig vége a szezonnak, csak le kell szerelni és elcsomagolni, hogy a következő nyárig biztos helyen pihenjen. Ha még nincsen ilyen típusú árnyékolója, érdemes kipróbálni, milyen lehetőségeket rejt magában a napvitorla!

www.greenberg.hu webcímen a Greenberg Bt. honlapját találja és a cég által forgalmazott napvitorlák meggyőző választékát is egyben. A napvitorlát még nem késő beszerezni, hogy tökéletesen árnyékolt pihenő sarkokat alakítson ki vele az otthonában. Lépjen kapcsolatba cégünkkel és érdeklődjön termékeinkről, illetve szolgáltatásainkról a honlapunkon szereplő elérhetőségeinken! A kollégáink a +36-20-227-25-27 telefonszámon vagy pedig az info@greenberg.hu email címen segítenek a vásárlás lebonyolításában!