egyedi sarokgarnitúra

Amikor új otthonba költözünk, az egyik legnehezebb feladatunk a nappali berendezése, hiszen a többi helyiséggel szemben ez a szoba sokféle funkciót tölt be. A nappali adhat teret a vidám családi társasjátékozásnak, ez lehet a meghitt baráti beszélgetések színtere, de párunkkal is itt bújhatunk össze, ha egy jó filmre vágyunk egy fárasztó nap után, ugyanakkor ide vonulhatunk el a világ elől kedvenc könyvünkkel. A különféle tevékenységek sokoldalú berendezést követelnek, olyat, mint amilyen az egyedi sarokgarnitúra.

sarokgarnitúra a nappali központi eleme, így nem csupán maximálisan kényelmesnek kell lennie, hanem arra is törekednünk kell, hogy stílusa tökéletes összhangban legyen a helyiség többi berendezésével. Ha egyedi bútor gyártása mellett döntünk, a végeredmény teljes mértékben személyre szabott lesz, így méret, dizájn és a különféle praktikus funkciók tekintetében is elégedettek lehetünk.

sarokgarnitúra gyártásnak köszönhetően nem jelenthet gondot, ha nagy családunknak extra méretű bútorra van szüksége, ha különleges elképzelésünk van a szövet színvilágát illetően, vagy ha a nappali elrendezése sajátos megoldásokat kíván. Ha gyakran érkeznek vendégeink, jó, ha kihúzható sarokgarnitúra mellett döntünk, de amennyiben sokféle lakástextilnek kell helyet találnunk, az ágyneműtartós kivitel lehet praktikus. Ha eleven csemetéink vannak, nem árt, ha különösen strapabíró változatot rendelünk, míg ha házi kedvencünk is sűrűn fog tanyázni a sarokgarnitúrán, célszerű könnyen tisztítható szövetet választanunk.

Ne feledje, a sarokgarnitúra meghatározza a nappalit, ezért olyan bútorra van szükség, ami minden szempontnak tökéletesen eleget tesz! Amennyiben egyedi sarokgarnitúrát szeretne látni a helyiség központi elemként, cégünk, a Szantál Bútor Kft. munkatársai rendelkezésére állnak! Bővebb információért látogasson el www.szantalbutor.hu weboldalunkra, és ha már megvan az elképzelése, ossza meg velünk, mi vállaljuk a sarokgarnitúra gyártást! Forduljon hozzánk bizalommal a szantal-butor@freemail.hu e-mail címen vagy a +36-30-966-2920-as telefonszámon!