SUP deszka

A jó idő beköszöntése kedvez a különféle szabadtéri programoknak, és kifejezetten jó hír a vízi sportok iránt rajongóknak. Ma már nem csak hagyományos lehetőségek vannak ezen a téren, hanem olyan újdonságokat is ki lehet próbálni, mint milyen a SUP deszka. Az utóbbi években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend az állva evezés, ez ugyanis nem csak remek sport, hanem különleges kikapcsolódási lehetőség is. Milyen előnyöket tartogat ez a mozgásforma, és mire érdemes figyelni SUP deszka vásárlásánál?

SUP deszka használatának lényege a folyamatos egyensúlyozásban rejlik, ám a szörftől eltérően itt egy evező is rendelkezésre áll a haladáshoz. Ez a mozgásforma szinte minden izmot képes átmozgatni, méghozzá úgy, hogy karbantartja a gerincet, ugyanakkor kíméli az ízületeket. Mint a kardió jellegű sportok általában, ez is jó hatással van a szívre és az érrendszerre, miközben rengeteg energiát lehet elégetni egy-egy alkalommal. A természet közelsége alapvetően nyugtató hatással bír, így az állva evezés remek stresszoldó is egyben. A kérdés már csak az, milyen SUP deszka mellett döntsön, aki beleszeret ebbe a mozgásformába?

Az első és egyben legfontosabb kérdés, hogy pontosan milyen célra választ az ember deszkát, ez ugyanis befolyásolja annak teherbírását, méretét, de még a formáját is. Ár-érték arányban kiemelkednek az Aqua Marina SUP deszkák, melyek változatos kínálatban kaphatóak, így lényegében bármilyen célra van köztük ideális modell. A kezdők számára megfelelő egyszerűbb típusokról a versenyzőknek kifejlesztett modelleken át egészen az akár 7 személy számára is alkalmas mega méretű változatokig minden megtalálható az Aqua Marina SUP deszkák választékában.

Ha érdekli a SUP deszka vásárlás, hogy saját sporteszközzel élhesse át az állva evezés egyedülálló élményét, fedezze fel a SPORTVILÁG Hungary Kft. webáruházát! A www.sportvilag.addel.hu címen kényelmesen böngészhet az Aqua Marina SUP deszkák között és számtalan kiegészítővel teheti teljessé a vásárlást. Termékeinket érintő kérdésit tegye fel bátran a +36-70-415-5164-es telefonszámon vagy a sportvilag@sportvilag.com e-mail címen, szívesen segítünk!