egynapos vízitúra az Öreg Túr folyón

Mindenkinek szüksége van arra, hogy időről időre maga mögött hagyja a fárasztó és stresszes hétköznapokat, és pihenjen valahol. A kikapcsolódás ideje alatt fel lehet töltődni, és újult erővel belevetni magunkat a mindennapok kihívásaiba, ám keveseknek van lehetősége arra, hogy évente többször is hosszabb időre elutazzanak, hiszen a szabadnapok végesek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehet olyan hétvégi programokat szervezni, melyek során ki lehet kapcsolódni egy kicsit. Éppen ilyen remek lehetőséget kínál az egynapos vízitúra az Öreg Túr folyón!

A hétvégéket többnyire mindenki igyekszik pihenéssel tölteni, ám ez nem egyenlő azzal, hogy a lakásban, négy fal között kell maradni. Hazánk rengeteg gyönyörű természeti látnivalóval büszkélkedhet, amiket érdemes felfedezni. Ezt azonban nem csak gyalogosan lehet megtenni, hanem akár kenuval is, egy egynapos vízitúra keretein belül. Ez remek programlehetőség családoknak, baráti társaságoknak, de akár randevúnak sem utolsó! Sokféle lehetősége van azoknak, akik szívesen szerveznének egy aktív hétvégi kikapcsolódást, hiszen a Tiszán vagy a Szabályozott Túron is vannak rövidebb túrák, de mind közül az egyik legnépszerűbb az egynapos vízitúra az Öreg Túr folyón.

Ha Ön is szeretne részt venni egy izgalmas hétvégi vízitúrán, ismerje meg, milyen lehetőségei vannak! A Vidám Delfin Kft. és Utazási Iroda rengeteg ajánlattal várja az érdeklődőket, legyen szó hosszabb programról vagy akár egynapos vízitúráról! A programok során lehetőség van felfedezni az élővilágot és az evezéssel átmozgatni a testet is. Biztonságos, élményekkel teli, mégis kedvező áron elérhető program, amit nem érdemes kihagyni, ha szeretne egy kicsit feltöltődni.

Látogasson el www.vizitura.com weboldalunkra, és nézzen körül nálunk, amennyiben pedig kérdése lenne a hétvégi vízitúrákkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén! Szívesen segítünk, ha felkeres minket a +36-30-230-9698-as telefonszámon vagy az iroda@vidamdelfin.hu e-mail címen!