ugrálóvár bérlés

Az ugrálóvár bérlés népszerű, nyári helyszíneken is nagy sikert arathat! A nyári kánikulában megtelnek a strandok és vízpartok, a családok az árnyékban, hűs vízben keresik az enyhülést a hőség elől. A gyerekek számára vízben és vízparton is rengeteg program kínálja magát a pancsolástól kezdve a vízibiciklin át a homokozóig. Az ugrálóvár bérlésnek is érdemes esélyt adni, mert garantáltan nem marad üres egyetlen, felfújt játékvár sem, még egy melegebb napon is sorba állhatnak a gyerekek!

Az ugrálóvár bérléshez óriási választékkal rendelkezünk olyan, felfújható légvárakból, amiket egy strandon is fel lehet állítani. Az ugrálóvár bérléshez külön kategóriákba szedve megtalálhatóak légvárak, sport játékok, társas játékok és akadálypályák is a kínálatban, természetesen mind felfújható változatban. A vízparton, egy füves, homokos területen lehet ezeket a játékokat telepíteni, ahol szem előtt vannak, de biztonságos távolságra a víztől. Egy kis árnyékos terület kell csak és indulhat az ugrálás.

A különböző tematikájú és méretű légvárak a legkisebbeknek és a nagyobbaknak is felhőtlen játékot tudnak nyújtani, amikor már megunták a vízben pancsolást és szeretnének valami más csinálni. A színes, puha, vidám és kalandos szórakozást kínáló játékok megunhatatlanok, az ugrálás akár egész nap tarthat, csak bírni kell szusszal!

Kedvező feltételeket és megfizethető árakat tudunk kínálni azoknak az érdeklődőknek, akik igazi légvárral, ugrálóvár bérléssel szeretnék a vendégeik nyaralását színesíteni. Forduljon hozzánk bizalommal és tudjon meg többet erről a lehetőségről!

A www.nbg.hu webcímen a NBG Play-parks and Sport Kft-től bérelhető összes légvárról találnak az érdeklődők leírást és fotókat is, így egyszerűbben el tudják dönteni, hogy melyik modell illik a kijelölt helyszínre, ahová a játékot tervezik. Minden kérdésre szívesen válaszolunk az ugrálóvár bérléssel kapcsolatban, ha felkeres minket a megadott elérhetőségeink egyikén! A 36 20 211 5621 telefonszámon, valamint az info@nbg.hu email címen vagyunk elérhetőek.