céges családi nap szervezése

céges családi nap szervezésben számíthat ránk! A kollégák családi napja egyszerűen felejthetetlen lesz, ha ránk bízza a szervezést!

A családi napokon a közös programoké a főszerep. Az ilyen rendezvények lényege, hogy az egész csapat együtt legyen és el tudja hozni az eseményre a családtagokat is. Egy egész napos, közös kikapcsolódás várja a kollégákat és a családtagjaikat, ahol jól érezhetik magukat együtt. A klasszikus családi napokon finom falatok és játékos vagy sportos programok teremtik meg a jó hangulatot. A céges családi nap szervezése mindig tartogat egy ki kihívást, mert találni kell olyan helyszínt, ahol mindenki kényelmesen elfér, fel kell készülni az időjárásra, meg kell szervezni a cateringet úgy, hogy minden vendég találjon kedvére való ételeket, italokat és a műsort is úgy kell megtervezni, hogy felnőttek, gyerekek se unatkozzanak.

A céges családi nap szervezése velünk nem csupán nagyon egyszerű, hanem sikeres is lesz, hiszen több, jól sikerült rendezvény is fűződik a nevünkhöz. Az ilyen eseményeken is arra törekszünk, hogy a sablonos, már unalmassá vált programok helyett tudjunk valami újat mutatni. Az a cél, hogy mindenki jól érezze magát és új élményeket szerezzen. A céges családi nap szervezése mindig a megrendelő ötleteinek vagy kívánságainak a bevonásával történik és ezeket egészítjük ki a mi kreatív ötleteinkkel. A kettő együttesen egy igazán izgalmas és sokszínű napot formál meg a vendégek számára. Nyitottak vagyunk az új dolgokra, de rendelkezünk már jól bevált, népszerű ötletekkel is.

Amennyiben a Balatonquality Rendezvényszervező Irodára bízza a céges családi nap szervezését, akkor nem fog csalódni az eredményben. Mi tele vagyunk kreatív ötletekkel, legyen szó helyszínről, cateringről, programokról, műsorról vagy dekorációról. A szürke és hétköznapi távol áll tőlünk, ha csak nem ez a kívánsága az ügyfélnek! A részletes ajánlatunkat ismerje meg a  www.balatonquality.hu webcímen, ahol az elérhetőségeket is feltüntettük: 06 20 520 37 20 boroskriszta@balatonquality.hu.