családi nyaralás

családi nyaralás nem maradhat el idén sem, Ön tudja már, hová viszi pihenni a családot? Vannak, akik minden évben beterveznek egy vagy akár több külföldi utat, hogy világot lássanak és olyanok is, akik ragaszkodnak a belföldi nyaraláshoz. Mindegyiknek megvan a maga szépsége és az előnyei is, mindenki maga dönt, hogy melyiket választja. Az árak ma már nem mérvadóak, hiszen olcsón lehet akár külföldön is nyaralni. Mi szól mégis egy belföldön eltöltött családi nyaralás mellett? Például a Sokoró Fogadó vonzó ajánlata!

A sokorópátkai vidéki idill mindenkiben hagy valamilyen maradandó emléket, a fogadónk személyzete és programjai gondoskodnak arról, hogy ezek az emlékek csakis kellemesek legyenek. Látogasson el szeretteivel a Sokoró Fogadóban idén egy felejthetetlen családi nyaralásra! Miért pont hozzánk foglaljon nyaralásra szállást? A Sokoró Fogadó minden vendéget szívesen lát, de első sorban családbarát hely vagyunk. Ezt jelzi az a számtalan program lehetőség, amit csak a fogadónk területén lehet igénybe venni a vendégeknek.

Egy családi nyaraláson mindig nagy rizikót jelent az időjárás. Hiába van nyár, sajnos júniustól szeptemberig bármikor sötét fellegek gyülekezhetnek és nyári zápor vagy még rosszabb, esős idő ronthatja el a család terveit. Aggodalomra semmi ok, mert ha nincsen kiránduló idő, a Sokoró Fogadóban akkor sem fognak unatkozni egy családi nyaraláson! A kinti és a benti játékok kicsiknek és nagyoknak is kínálnak tartalmas és szórakoztató elfoglaltságot. Ha újra szép az idő és hívogat az út, ajánljuk figyelmükbe a sétakocsikázást vagy akár a horgászást a fogadó saját horgásztaván a környék számos felfedeznivalója mellett.

A www.sokorofogado.hu webcímen a Sokoró Fogadó honlapja elérhető. Nézze meg mit kínál a családi nyaraláshoz ez a szállás és foglaljon már június közepétől! A foglalással és egyéb kérdésekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bármelyik megadott elérhetőségünkön! A legegyszerűbben a honlapon megadott telefonszámon tud szobát foglalni: +36-96-549-002.