magyaros étterem

Az éttermek életünk fontos eseményeit kísérik, hiszen ha ünneplünk valamit, szinte természetes, hogy foglalunk egy asztalt egy különleges helyre, ahol ízletes ételek és italok mellett élvezhetjük ki az alkalmat. Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy akár diplomaosztóról, vágyunk arra, hogy a számunkra közel állókkal tölthessük időnket egy kellemes ebéd vagy vacsora mellett. A kérdés már csak az, hogy milyen helyszínt válasszunk?

Mindenkinek más igénye van, ha étterembe látogat, van, aki a klasszikus fogásokat kedveli, míg mások szeretnek újdonságokat kóstolni, de azokra a résztvevőkre is gondolnunk kell, akik speciális étrendet követnek, így nem is olyan egyszerű megtalálni a tökéletes helyszínt. Ha a társaság minden tagjának kedvezni szeretnénk, érdemes egy magyaros étteremben asztalt foglalni!

A Harapó Mókus Vendéglő a legkülönfélébb igényeknek eleget tud tenni, hiszen magyaros éttermünk igazán sokoldalú kínálattal várja a vendégeket! Nálunk megtalálja a hagyományos kedvenceket, például a húslevest májgaluskával vagy a harcsapaprikást juhtúrós sztrapacskával, de olyan izgalmas újdonságokat is, mint a rosé kacsamell steak és a grillezett kecskesajt. Magyaros éttermünk nem csupán azért ideális helyszín a legkülönfélébb alkalmakra, mert minden ízlésre igyekszünk valamilyen finomságot ajánlani, hanem azért is, mert munkánkat nagy odaadással végezzük, így az idilli hangulat is segít megalapozni a vendégek felhőtlen jókedvét. Magyaros éttermünk mindemellett Óbudán, könnyen megközelíthető helyen van, így a társaság egyetlen tagjának sem okozhat nehézséget a közlekedés, akár autóval, akár tömegközlekedéssel érkezik hozzánk.

Ha barátságos helyszínen, házias ételekkel szeretne ünnepelni szeretteivel, foglaljon asztalt a Harapó Mókus Vendéglőben! Amennyiben szeretné megtekinteni magyaros éttermünk kínálatát vagy körülnézne galériánk képei között, látogasson el www.harapomokus.hu weboldalunkra! Felmerülő kérdéseivel keresse bátran munkatársainkat a +36-1-388-6151-es telefonszámon vagy a vendeglo@harapomokus.hu e-mail címen! Várjuk Önöket szeretettel magyaros éttermünkben!