gitárerősítő

Gitárerősítők kiváló minőségben, otthoni gyakorláshoz, próbatermi zenéléshez és koncertezéshez való változatokban is! Fedezze fel hangszerboltunk webáruházát, melyben az egyszerűbb modellektől a profi erősítőkig mindent megtalálhat, és néhány kattintással házhoz is rendelhet!

Az elektromos gitár a legnépszerűbb hangszerek egyike, hiszen a gitározás alapjait viszonylag könnyen el lehet sajátítani, a hangzás pedig egészen izgalmassá tehető. Aki választ magának egy elektromos gitárt, annak sokféle kiegészítőre lesz szüksége, és előbb vagy utóbb egy gitárerősítő sem hiányozhat a sorból. Ahogy maga a hangszer számtalan változatban kapható, úgy a hozzá tartozó erősítőből is sokféle modell érhető el, ezért érdemes alaposan körüljárni a témát vásárlás előtt.

A legfontosabb tudnivaló, hogy a gitárerősítő valójában csak egy úgynevezett fej, amihez szükség van egy külön hangládára. Felépítést tekintve három alkategóriára bonthatjuk az erősítőket, ez a csöves, a tranzisztoros és a kettő átmenete, vagyis a hibrid. Ezek a gitárerősítők nem csupán működési elvükben eltérőek, hanem ebből adódóan a teljesítményt tekintve is másra képesek, sőt, jelentősen meghatározzák a hangzást is. A legfontosabb, hogy pontosan milyen funkciót fog szolgálni az erősítő, hiszen másra van szükség a gyakorláshoz és másra a fellépésekhez, illetve a különböző stílusokhoz is más-más karakter illik.

gitárerősítő kiválasztása során tehát az első lépés tájékozódni az alapvető fogalmakról, ami segít eligazodni a termékleírásokban. Ezt követően érdemes minél többféle változatot meghallgatni, például a termékeket bemutató videókon keresztül, így könnyű eldönteni, hogy melyik az, aminek szimpatikus a hangzása. Végül pedig szükség van egy jó webáruházra, ahol kényelmesen megrendelhető a kiszemelt gitárerősítő!

A Gitár Centrum Hangszerbolt webáruháza a hét minden napján várja a lelkes kezdőket és a gyakorlott zenészeket egyaránt! Kattintson a www.gitarcentrum.hu weboldalra, böngésszen a kínálatban, kérdéseit pedig tegye fel bátran a +36-1-322-0403-as telefonszámon vagy az info@gitarcentrum.hu e-mail címen!