Greenery menyasszonyi csokrok

A Greenery menyasszonyi csokrok egy hervasztóan meleg napon is frissen pompáznak és a örök emlékként lehet megőrizni őket a nagy napról. A nyári hónapok kellemes időjárása, a zöldellő és virágzó természet kedveznek a mennyegzőknek. A legtöbb pár az esküvő szezonban választ dátumot a boldogító igen kimondásához.

Az esküvői csokor egyike azoknak a kiegészítőknek, amik egy esküvőn kötelező jelleggel megjelennek. A csokor valamilyen növény, illetve virág ízlésesen összeállított, ünnepi válogatása. A csokornak nem muszáj élő virágból készülnie, a Greenery menyasszonyi csokrok jelentik a meggyőző példát arra, hogy egy menyasszonyi csokor akkor is lehet lélegzetelállító, ha nem “igazi”. Az üde, alkalomhoz illő, fehér, zöld, pasztell színekben készülő Greenery menyasszonyi csokrok minden stílushoz igazán jól illenek és minden menyasszonyi ruhát csodásan díszítenek. Természetesen a webshopban található, kész csokrokon, vintázs stílusú bokrétákon kívül egyedi igényekhez tervezett megrendelésre is van lehetőség. Akár színben, stílusban is az esküvőhöz illő csokrok készülnek a menyasszonynak, ha megrendeli a saját csokrot. Se nem túl nagy, se nem túl kicsi, kerek formájú, selymes tapintású, könnyű és legfőképpen tartós esküvői csokra lehet, ha megtetszett Önnek a selyemcsokor.

A www.selyemcsokor.com webcímen a legújabb Greenery menyasszonyi csokor csodákból válogathat minden menyasszony, aki nem szeretne élő virággal a kezében oltár elé vonulni. A selyemcsokrok sokszínűsége és üdesége magáért beszél, a kész csokrokról készült fotók alapján akár a honlapról is ki tudja választani a saját Greenery menyasszonyi csokrát minden érdeklődő. Ha szeretne további tájékoztatást kérni a webshopban kapható, illetve megrendelésre készülő Greenery menyasszonyi csokrokról, nem kell mást tennie, csak kapcsolatba lépnie a céggel. A Molnár Éva / Molinea Iparművészeti Stúdió Kft. honlapján megtalálható minden elérhetőségünk, keressen minket a 06 20 3 178 878 telefonszámon vagy pedig az eveartdesign@gmail.com email címen!