Sok gyermek a vakáció jelentős részét a nagyszülőknél tölti. A megszokott környezettől távol nem biztos, hogy van lehetőség internetezésre, videójátékozásra, aminek sok szülő kifejezetten örül, hiszen azt szeretnék, hogy a kicsi minél több élményt szerezhessen a nagyszüleivel együtt. Ezt pedig csak úgy lehet, ha közös programokat, játékokat találnak ki. Ebben a szülők is lehetnek partnerek: ha szükséges, adhatnak ötletet, hova is mehetne a nagymama vagy a nagypapa az unokával vagy pedig társasjátékokat, készségfejlesztőket szereznek be a vakáció idejére. Ha gyermeke is sok időt fog tölteni nyáron a nagyszülőkkel, és olyan játékot vásárolna, amit a kicsik és a nagyok egyaránt élveznek, ismerkedjen meg egy új, izgalmas lehetőséggel!

A gombkivarrók tökéletes szórakozást nyújtanak az időseknek és a gyerekeknek egyaránt. A gombkivarrók forradalmian új készségfejlesztő játékok, amik a szórakozás mellett a gyermek kreativitására, kézügyességére is pozitív hatással bírnak. A nagyszülők is kedvelni fogják a kreatív gombokat, hiszen a gyermekkorukat elevenítik fel ezáltal. A régi időkben sok gyermek szívesen foglalta le magát gombfelvarrással: különböző díszes gombokat varrtak fel finom anyagokra, a végeredmény mindig csodálatos és látványos alkotás volt, amire a kicsik rendkívül büszkék voltak. Most a gombkivarrókkal ezt az élményt élhetik át újra a nagymamák és a nagypapák, az unokákkal együtt. A kreatív gombok különböző vidám mintázatokban érhetők el, így a szülők ki tudják választani azt a terméket, ami gyermekük érdeklődéséhez illik.

Gondoskodjon gyermeke kreatív időtöltéséről! Ha szeretné beszerezni a vakációra a gombkivarrókat, keresse fel a Gombudvart! Tájékozódjon a gombkivarró játékokról, és fedezze fel árukínálatunkat honlapunkon, amit a www.gombudvar.hu webcímen ér el. Amennyiben kérdései lennének a kreatív gombokról, keressen bennünket bizalommal telefonon, a 06-1-318-3326-os számunkon vagy írjon nekünk e-mailt a gombudvar@vedepe.hu címre!