karácsonyi wellness

A karácsonyi időszakot egyesek nem igazán várják, ugyanis az ünnepek alatt szinte egy perc nyugalmuk sincs. Sokaknak évről évre a hosszas, fárasztó készülődésről, vendégvárásról, rokonlátogatásról szól a karácsony, így pedig nem igazán jut idő a pihenésre, kikapcsolódásra. Vannak olyanok, akik az ünnepek után inkább még fáradtabbnak, kimerültebbnek érzik magukat. Páran megelégelik ezeket a megpróbáltató helyzeteket, és úgy döntenek, hogy idén más lesz a karácsony, és valóban a visszavonulásról, pihenésről fog szólni. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és akár el is utazna ahhoz, hogy végre nyugalma legyen, és maga mögött hagyhassa az ünnepi forgatagot, válassza a karácsonyi wellnesst Hajdúszoboszlón!

Hajdúszoboszlón a Hotel Barátság igényes szállásán minden feltétel adott a kényeztető karácsonyi wellnesshez. Végre elfelejtheti a hosszú, időigényes készülődést, díszítést, főzést, kizárólag a pihenéssel és a testi, lelki feltöltődéssel kell foglalkoznia. A karácsonyi wellness-szel hosszú évek után a karácsony nem a stresszről fog szólni, hanem a nyugalomról. Hajdúszoboszlón a Hotel Barátság igazán vonzó ajánlatokkal várja az embereket az ünnepi időszakra is. Senki semmiben nem szenvedhet hiányt a szálláshelyen, a wellness részlegen többféle szolgáltatást is igénybe lehet venni. A kellemes környezetben a gyerekek, felnőttek egyaránt jól érezhetik magukat, bátran jöhet az egész család is ünnepelni. A karácsonyi wellness után sokkal lendületesebben indulhat az új év, az ember úgy érezheti, hogy teljesen újjászületett. A Hotel Barátság mindent megtesz annak érdekében, hogy az ünnep olyan legyen a vendégek számára, mint amilyenre régóta vágynak. A karácsonyi wellness a legjobb választás!

A rohanás, készülődés helyett válassza a karácsonyi wellnesst Hajdúszoboszlón, és foglaljon szállást az ünnepi csomag keretein belül! Honlapunkon bővebb információkat is találhat ajánlatainkról, szálláshelyünkről, amit a www.baratsag.hu címen ér el. Ha kérdései lennének, keressen minket telefonon a +36-52-558-592, vagy a +36-70-625-9742-es számok valamelyikén, vagy írjon e-mailt a sales@baratsag.hu címünkre!