lego-creator

Lego Creator készletek a legózás új dimenziójára nyitnak ajtót. A klasszikus lego készletek miniatűr világokat rejtenek, a lego kockákból házak, járművek, a szőnyegen szétterülő kis világok épülnek meg egyik pillanatról a másikra. A Lego Creator azonban egy kicsit más irányba viszi a legózás rajongóit és azoknak is nagyszerű szórakozást nyújt, akik még jobban szeretnének a kreativitásuknak utat engedni. Azoknak is kellemes meglepetést jelent egy Lego Creator készlet dobozát felnyitni, akik érdeklődnek a természet iránt, szeretik a növényeket és az állatokat. Tehát tökéletes kicsiknek és nagyoknak is egyaránt!

Az egyik Lego Creator készlet nem más, mint a Lego Flower Bouquet, amiről már a neve is elárulja, hogy milyen forma készül a lego kockákból. Kockáról-kockára egy színes, gyönyörű csokor bomlik ki az asztalon, ami egy illatos tavaszi csokor képét idézi meg. Egy lego virágcsokor elkészítése izgalmas kihívás, de cseppet sem lehetetlen vállalkozás. Mindenki elmerülhet a legózásban, aki egy kicsit mást szeretne megépíteni a szokásos lego készletekhez képest. Az elkészült csokor dísznek is nagyszerű, de bármikor szét lehet szedni a többféle virágból álló bokrétát.

A másik, pompás Lego Creator készlet, a Lego Bonsai Tree, ami a keleti kultúrák ikonikus növényét a bonsai fát rejti magában. A bonsai fa a japánok kedvelt növénye, aminek nevelése köré igazi filozófia fonódott, az ember és természet, a család egységét és harmóniáját szimbolizálja. A Lego Creator készletből egy csodás, talpazattal és tartó edénnyel kiegészített bonsai fa születik meg, ami még virágozni is képes! A precíz gondozás és az időigényes nevelés helyett egy szórakoztató legózás eredményeképpen saját bonsai fája lehet bárkinek!

A www.kockavilag.hu webcímen a Lego Creator többi készlete is elérhető, azonnal megrendelhető a webshopból, nagyon kedvező áron. A weboldalon találod a cég elérhetőségeit is, a 06-1-225-32-40 telefonszámot és az  info@kockavilag.hu email címet, ha szükséged van további információkra!