merevfalú medence

Az egyre dráguló fürdő belépőjegy árakat tekintve nem kérdés, hogy azoknak, akiknek elegendő hely áll rendelkezésre a kertben, érdemes beruházni egy saját medencére. A kicsiknek izgalmas szórakozási lehetőség, a felnőtteknek pedig a relaxáció legjobb formája, de egy nagyobb medence a mindennapi sportolás színtere is lehet, és mindez egy karnyújtásnyira. Számtalan lehetőség áll azok előtt, akik úgy döntenek, hogy belevágnak, és jó tudni, hogy ma már tényleg minden igényre van megoldás, csak alaposan tájékozódni kell a témában. Azok számára, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a könnyen sérülő puhafalú medencével, de túlságosan költségesnek találják az építést, tökéletes megoldás a merevfalú medence!

A merevfalú, előre gyártott kerti medence legnagyobb előnye, hogy használható önmagában állva, de földbe süllyesztve is, és utóbbi formában téliesíthető, akár évtizedeken át használható. A földbe süllyesztett kerti medence nem csak látványos, de biztonságos is, hiszen nem kell létrára mászni, így pedig elejét lehet venni a csúszásból adódó eséseknek.

A földbe süllyesztés egy speciális telepítési eljárás, melyhez ajánlott szakember segítségét kérni, ugyanis ügyelni kell a szintezésre, a keringető rendszer helyének kialakítására, továbbá gondoskodni kell arról, hogy az oldalfalak védve legyenek a földteher nyomásával szemben. A merevfalú medence segítségével lényegében olyan hatást lehet elérni, mint az épített változattal, annak ára azonban a telepítéssel együtt is lényegesen kedvezőbb.

Ha úgy véli, hogy a földbe süllyesztett kerti medence az Ön számára tökéletes megoldás, nálunk jó helyen jár! Cégünk, a Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft. változatos termékkínálatában biztosan megtalálja azt a modellt, amit elképzelt kertjébe. Tekintse meg előre gyártott kerti medence, alkatrész és kiegészítő választékunkat a www.kerexobuda.hu weboldalon, ahol akár rendelését is leadhatja, de ha bizonytalan, forduljon bátran szakértőinkhez! Hívja a +36-1-436-0120-as telefonszámot vagy írjon üzenetet az info@kerexobuda.hu e-mail címre!