napi menü rendelés

napi menü rendelést mindenhol érdemes megfontolni, ahol nem akarják az időt bevásárlásra és főzésre pazarolni. Enni márpedig kell, de szerencsére a napi menüt többféle módon is meg lehet szervezni. Ennek az egyik módja nem más, mint a napi menü rendelés. Az irodai munkát végzőknek, az elfoglalt szülőknek éppen úgy előnyös megoldás, mint egy gyerektábornak, ha úgy döntenek, hogy a napi menü rendelést választják.

A nyár a nagy betűs vakáció ideje, amikor a sulinak vége és két boldog hónapig a nyári szünidő kapja a főszerepet. Sokan mennek táborba, hiszen ez a nyár szinte kötelező programja. A vízparton lehet játszani, este szalonnát sütni, új pajtásokat szerezni és belefeledkezni a nyárba. Mi lesz az ebéd? Na és a vacsora? A sok, játékban megéhezett, türelmetlen gyereknek tálaljon a tábor minden napján finom, tápláló, ízletes ételeket!

Forduljon bizalommal a Csömöri Étkezdéhez és válassza a napi menü rendelést! Az étkezde konyháján minőségi alapanyagokból, változatos fogások készülnek minden nap a levestől a főzeléken át a desszertig. A nálunk készült menü nem csupán finom, úgy tervezzük meg, hogy egészséges is legyen, ráadásul ügyelünk arra is, hogy a különféle allergiában, intoleranciában szenvedő  vendégek is találjanak kedvükre való fogásokat a menüben. Az adagokra sem lehet panasz, ugyanis minden vásárló ki tudja választani, hogy zóna, kicsi, nagy vagy pedig extra adagot szeretne rendelni. Ennek köszönhetően a gyerekek számára is akkora adagot tálalhat, amennyit biztosan megesznek és a megmaradt ételt nem kell kidobni

napi menü rendelést kifejezetten ajánljuk táborok számára, napközik részére, ahol nem megoldható a főzés vagy nem szeretnének erre külön személyzetet felvenni, ilyesmivel időt tölteni. A naponta pontosan érkező, frissen elkészített menüt már csak tálalni kell és az ebéd, vacsora után folytatódhatnak a programok.

A www.csomorilangos.hu webcímen a Csömöri Étkezde honlapját találja, ahol meggyőződhet arról, hogy a napi menü rendeléshez a legjobb helyet választotta. Kérjen tőlünk további felvilágosítást a honlapunkon szereplő elérhetőségeken: rendeles@csomorilangos.hu, 06 20 433 84 64.