reklámajándékok strandolás

reklámajándékok strandoláshoz tervezve a nyár kedvencei lesznek! Szerencsére minden évszaknak megvannak a maga jellegzetes ünnepei, eseményei, amikhez valamilyen reklámajándékot lehet társítani. Ezzel sokkal egyszerűbb a reklámajándékok megrendelésének a folyamata, mert elő lehet venni a jól bevált ötleteket és egy kis csavarral újra meg újra felhasználni.

A nyár vakáció ideje, amikor sokan szívesen töltik az idejüket a vízparton, strandolnak, piknikeznek, játszanak és élvezik a nyarat. A reklámajándékok strandoláshoz tehát minden ügyfélnek, vendégnek tetszeni fognak, ha a megfelelő időzítéssel kapják meg, tehát még a szezon előtt vagy közben. A reklámajándékok strandoláshoz sokféle lehetőséget kínálnak, hiszen ezernyi féle strand kellék közül válogathat, ha emblémázható terméket keres. Ne gondolkodjon sokáig azon, hogy mi legyen a tökéletes reklámajándék strandoláshoz, csak lapozza fel az online katalógusunkat és máris rengeteg variáció tárul fel Ön előtt! A strandtörölköző olyan kellék, ami minden strandolónál ott van. A katalógusunkban minőségi, színes, nagy méretű törölközőkből válogathat, amik dombor szövött, illetve szövött változatban is kaphatóak.

A törölköző mellett elfér a vízálló strandtáska, amire nem baj, ha ráfröccsen a víz.Strandoláshoz, vízi sportokhoz is alkalmas, színes, praktikus kialakítású változata jól logózható, akár az egész felület nyomtatható. A törölköző és a táska mellé ki lehet tűzni egy napernyőt is, ami hűs árnyat ad, miközben messziről látható a rányomtatott embléma, szöveg is.

A strandpapucs biztosan szintén sokak kedvence lesz, mert kényelmes, mindig jól jön és olyan reklámajándék strandoláshoz, ami kisebb mérete miatt jól csomagolható ajándékként is.

A strandjátékokról se feledkezzünk meg, amik egy szórakoztató vízparti programról sem hiányozhatnak! A strand matracok, strand labdák, felfújható darabok mind a vízben végzik előbb-utóbb, csak el ne vigye őket egy kósza hullám! A reklámajándékok strandoláshoz idén is a legjobb, szezonális promóciós termékek! A Duál Reklámstúdió és Kereskedelmi Kft. honlapján, a www.dualreklam.hu webcímen megtalálja katalógusunkat, amiből megrendelheti őket. Az emblémázásról érdeklődjön a 410-2672, 410-4163, 410-7319, 410-6376 telefonszámokon vagy a dual@dualreklam.hu email címen!