bérelhető rendezvényhajók

rendezvényhajó bérlést ajánljuk minden balatoni programhoz. Rendezzen a vízen szabadtéri eseményt, mi adjuk hozzá a helyszínt!

A balatoni sétahajózás megunhatatlan program, de a vitorlázás nemcsak nyári kikapcsolódás lehet. A céges vagy a családi rendezvények tökéletes helyszíne lehet egy hajó. Ha nem egy vitorlás méreteihez szabott eseményt szervez, akkor érdemes számításba vennie a rendezvényhajó bérlést. Forduljon hozzánk bizalommal és válasszon a bérelhető rendezvényhajók egyikéből! A Balatonnál nincs is hangulatosabb díszlete egy céges partynak vagy egy sok vendéges családi összejövetelnek.

A hajó flottánkban a kölcsönözhető vitorlások mellett kettő, nagy befogadó képességű hajó is megtalálható. A flottánk egyik ékessége a Jókai hajó, ami egy jól karbantartott matuzsálem. Az 1900-as évek elején épült motoros hajó, ami száz fő befogadására képes. Aki különleges helyszínt keres, az a zöld színű Jókai hajón megtalálja. A rendezvényhajó bérléssel nem csupán a helyszínt kapja meg az ügyfél, hanem a hajón található bárt, illetve a catering szolgáltatást is igénybe tud venni.

A másik hajó stílusosan a Balaton nevet viseli. Ez a hajó kifejezetten a napos, nyári rendezvények ideális helyszíne, mert szabad fedélzettel is rendelkezik. A fedélzeten és a fedett részen is be lehet rendezni a helyszínt asztalokkal, székekkel.

rendezvényhajó bérlést kedvező áron és ügyfélbarát feltételekkel kínáljuk az érdeklődőknek. A hajókázás nem csupán egy pompás kirándulás lehet, hanem egy rendezvény érdekes programja is, a hajó pedig a helyszín. Ha vidéki helyszínt keres és a vízen is szívesen tartaná a csapatépítőt, ünnepséget, céges találkozót, akkor kérje bővebb tájékoztatásunkat, válasszon és béreljen rendezvényhajót!

A R Yacht hajóin az Ön családi vagy céges rendezvénye is a sikeres, hangulatos esemény lesz egy igazán különleges helyszínen, a Balatonon. Forduljon kollégáinkhoz és érdeklődjön a rendezvényhajó bérlés részleteiről! A www.setavitorlazas.hu webcímen a +36-30-499-22-58 telefonszámunk és az info@setavitorlazas.hu email címünk is szerepel az elérhetőségeink között.