szandál

A szandál a nyár lábbelije, így a kiválasztásához is más szempontokat kell figyelembe venni, mint egy bakancs vagy sportcipő esetében. Természetesen minden lábbeliben közös nevező a kényelem és a lábbarát kivitelezés. Ne válasszon olyan cipőt, ami tetszik vagy jó az ára, de a lába megsínyli a rendszeres viselését! Ugye, mennyi mindenre kell odafigyelni, ha lábbelit választunk? Egy szandálra is igaz, hogy csak az a jó méret, ami nem kicsi és nem is lötyög a lábon. Egy ruhába még bele lehet fogyni vagy trükközni az övvel, hordható lazán vagy elegánsan, de ha a cipő nem illik a lábra, az nem fog változni.

szandál nők és férfiak kőrében is alapvető darabnak számít, létezik belőle sportos és kényelmes, elegáns és alkalmi vagy hétköznapi, stílusos modell is. Ilyen lábbelikből gazdag a kínálat nálunk, a Viba cipő webshopjában. Induljon el egy virtuális shopping körútra és válassza ki a szezon új szandáljait magának és az egész családnak! Nyaralás vagy egy átlagos munkanap? Egy kényelmes, divatos, minőségi lábbeliben  a forró nyári napok is sokkal könnyebbnek tűnnek, mint egy hűs fuvallat. Eredeti Viba cipőben, illetve szandálban könnyű léptekkel járhat az utcán és biztos lehet benne, hogy megérte az árát az új lábbeli. Nagyon sok az első látásra mutatós, de gyorsan elkopó cipő, amit már egy szezon után le kell cserélni. Ha árban és minőségben is korrekt modellt vásárol, akkor lesz egy szerethető, tartós alapdarabja, amit évekig viselhet, mert nem megy tönkre. A nálunk kapható szandálokkal jól indul a tavasz és a nyár is, ne hagyja ki a lehetőséget és vásároljon valódi, márkás, örök darabot, válasszon Viba cipőket! A színes kínálatban hétköznapi és egyedibb darabok is megtalálhatóak, minden korosztályra és ízlésre tervezve!

A VI-BA Kereskedőház Kft. elkötelezte magát a minőségi lábbeli mellett, legyen az cipő, szandál vagy papucs, női, gyerek vagy férfi. A www.vibacipo.hu webcímen a teljes termék készlet megtekinthető, a termékekről további információkat a  +36 29 410 648 telefonszámon kérhetnek az érdeklődők.