tandemugrás

tandemugrás remek választás nyári programnak, és ilyenkor az időjárás is tökéletes hozzá. Ha szeretne átélni valami egészen újat és rendhagyót, ugorjon egyet velünk és tegye emlékezetessé az idei nyarat!

A legtöbb ember a nyári hónapokban szereti kihasználni a szabadságát, ám vannak olyanok is, akiknek éppen ilyenkor nincs lehetőségük elutazni vagy egyszerűen máskorra szeretik időzíteni a pihenést. Azonban az, hogy a hosszabb utazás egyelőre várat magára, korántsem jelenti azt, hogy ne lehetne izgalmas programokat szervezni ilyenkor. Pontosan egy ilyen lehetőség a tandemugrás, ami nem csak az egyik legjobb nyári program, hanem garantáltan életre szóló élmény is egyben.

tandemugrás igényel ugyan némi szervezést és a jelentkezést is időben le kell adni, maga a program az előkészületekkel együtt sem hosszú, így bármelyik hétvégén sort lehet keríteni rá. Meg kell említeni azt is, hogy nyáron az időjárás is ideális az ugráshoz, ezért kifejezetten érdemes ezekre a hónapokra időzíteni a programot. Ha szép az idő, nem kell ugyanis tartani attól, hogy a szél vagy az eső miatt el kellene halasztani a tandemugrást, és a közben készülő felvételek is garantáltan jól sikerülnek. Aki úgy dönt, hogy belevág, biztos lehet benne, hogy olyan élménnyel gazdagodik, ami egy életen át fogja kísérni, ezért ha az utazás ki is marad nyáron, ezt a programot mindenképpen érdemes beiktatni.

Ha Önt is érdekelné a tandemugrás, és szeretne tájékozódni a részletekről, lehetőségekről, látogasson el honlapunkra, ahol mindent megtudhat a témában! A www.tandemugras.org weboldalon tájékozódhat az árakról, sőt, azt is megtudhatja, mi a módja annak, ha másokat is szívesen megörvendeztetne ezzel a programmal és ajándékba adná az élményt. Ha leírásunk meggyőzte, és eldöntötte, hogy az idei nyarat különlegessé teszi, foglaljon időpontot tandemugrásra, ehhez pedig keressen minket elérhetőségeink valamelyikén! Várjuk megkeresését a +36-70-608-7373-as telefonszámon, valamint a tandemcentrum@gmail.com e-mail címen!