Nagyon kimerült a rengeteg munka miatt, ezért itt az ideje, hogy feltöltődjön? Szeretne fővárosi programokon részt venni, de nem akar a belvárosban megszállni? Netán nyugodt, zöld övezetben található budapesti szállodát keres, ugyanis a zsúfolt központban lakik? Minden szempontból nagyszerű választás lehet egy budai hegyekben épült hotel!

Üdítően hat a szürke hétköznapok során, ha kilép a megszokott környezetből, és elutazik, kirándul. A helyváltoztatás mindenkinek jót tesz, ha kellemes, szép helyen tölt el néhány napot egyedül, vagy a családtagjaival, barátaival. A teljes kikapcsolódást az biztosítja, ha szállást is igénybe vesz, és nem szakítja meg a pihenést a hazatéréssel. A főváros mindenki számára vonzó, mivel rengeteg látnivaló van, és sokféle programon lehet részt venni. Az ország bármely tájáról könnyen megközelíthető, és a szállás is megoldható budapesti szállodában. Ha olyan környezetben szeretne pihenni, ahonnan hamar eljut a nevezetességekhez, de zöld övezetben találhatja magát, érdemes a budai hegyeket választani. Itt tökéletesen érezheti magát, megfeledkezhet a zajos belvárosról és a stresszes hétköznapokról. Ha pedig Ön a fővárosban él, és nem szeretne távol tartózkodni, mégis nyugalomra vágyik, szintén kiváló ötlet ezt a lehetőséget választani. A hegyekben felépített budapesti szállodában teljesen megfeledkezhet a megszokott környezetről, friss levegőn tartózkodhat, közel tudhatja magához a természetet, és akár kirándulhat is.

Erre kiválóan alkalmas Hotel Villa Korda budapesti szállodánk, ahova szeretettel várjuk a párjával, családjával és a barátaival együtt is. Igényesen kialakított, jól felszerelt szobákkal, teremgarázzsal, non-stop drink bárral és számos egyéb szolgáltatással tesszük kényelmessé a nálunk töltött napjait. Tudjon meg többet budapesti szállodánkról a www.villakorda.hu weboldalon! Amennyiben pedig máris szeretne foglalni, vagy kérdése van, keresse budapesti szállodánk munkatársait a 06-1-325-9123-as telefonszámon, vagy írjon a korda@t-online.hu e-mail címre!