jégszobrász

Elsőre talán azt gondolhatnánk, hogy a jégszobrok a modern kor művészeti alkotásai, történetük azonban egészen az ókorig nyúlik vissza. Természetesen az idő múlásával folyamatosan változott a technika és az alkalmazott eszközök is egyre korszerűbbé váltak, így manapság már egészen izgalmas művek készülnek ebből a rendhagyó alapanyagból. Hogyan kell elképzelni egy jégszobrász munkáját, és milyen lehetőségek vannak, hogy megcsodáljuk ezeket az alkotásokat?

jégszobrász eszköze lényegében csak egy fűrész, melynek segítségével a jégtömbből szobrot kreál. Ez rendkívüli kézügyességet és kreativitást feltételez, a nem hétköznapi alapanyag használatából adódóan pedig mindeközben a hideggel is meg kell küzdenie a művésznek.

A jégszobrászatot nagy érdeklődés övezi, a világ számos országában rendeznek rendszeresen kiállítást és fesztivált, melyek alkalmával a jégszobrászok megmutathatják a látogatóknak és a riválisoknak, hogy mit tudnak. A különleges alkotások ezen felül rendelésre is készülnek, hazánkban is van lehetőség arra, hogy jégszobor legyen egy rendezvény éke. A jégszobrászok egyedi igények szerint készítik a műveket, melyek nem csak egyszerű díszek lehetnek, hanem funkcióval felruházott dekorációk is, mint például váza, fagylaltkehely vagy akár egy komplett italcsúszda.

Ha szeretne testközelből megcsodálni egy páratlan jégszobrot, és exkluzív eseményre készül, az Ice-Art Bt. csapata megvalósítja elképzeléseit! Cégünk alapítója M. Tóth Zsolt jégszobrász, aki nagy gyakorlatának és izgalmas szakmai múltjának köszönhetően hozzájárul ahhoz, hogy Ön is egyedülálló módon tegye emlékezetessé rendezvényét!

Ha ellátogat www.iceart.hu weboldalunkra, bővebben tájékozódhat szolgáltatásunkról, és képekben is meggyőződhet arról, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy profi jégszobrász munkájában. Amennyiben szeretne rendelni, esetleg kérdése lenne, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén! Készséggel állunk rendelkezésére a +36-20-949-5032-es telefonszámon, valamint az iceart@iceart.hu e-mail címen!