faszobrászat

faszobrászat igazi látványosság, ha az alkotó nem hétköznapi módszert és eszközt választ munkájához. Ha Ön is szeretné egy rendhagyó műsorral elkápráztatni rendezvénye résztvevőit, ismerkedjen meg tevékenységünkkel!

Az alkotói munkát általában csöndes, nyugodt környezetben képzeljük el, de legalábbis biztosan nem egy láncfűrész zúgása mellett. Kivéve abban az esetben, ha ezt az eszközt választja az alkotó ahhoz, hogy kifaragja a szobrokat, mert bármilyen hihetetlennek hangzik, ilyen is van. Ezt a nem mindennapi, már-már extrémnek nevezhető alkotási folyamatot pedig bárki végignézheti, hiszen a faszobrászat ilyen formája akár egy önálló műsorként is megállja a helyét. Hogyan kell ezt elképzelni?

Az alapanyag lényegében egy fatuskó, a munkaeszköz pedig javarészt egy láncfűrész, csupán az utolsó simításokat végzik más módon a faszobrászat különleges verziójában. Egy nagyobb szobor kifaragása nagyjából 2-3 órát vesz igénybe, és a nézők az alkotás minden részletébe bepillantást nyerhetnek, hiszen az első pillanattól az utolsóig a szemük előtt zajlik. Nem meglepő hát, hogy a faszobrászat eme rendhagyó formája népszerű program szinte bármilyen rendezvényen, hiszen meghökkentő és izgalmas látványt jelent. Az pedig tovább fokozza egy ilyen műsor értékét, hogy az alkotásokat akár meg is lehet vásárolni, így ha valaki kedvet érez hozzá, hazaviheti az emléket.

Ha Ön is különleges műsorral szeretne készülni rendezvényére, de eddig még nem találta meg azt a lehetőséget, ami elnyerte volna tetszését, a faszobrászat az, amit keresett! Az Ice-Art Bt. csapata nem csupán jégből alkot egyedülálló szobrokat, hanem fából is, és ez műsorként is megrendelhető. A www.iceart.hu weboldalon mindent megtudhat tevékenységünkről, és körülnézhet galériánkban is, ha kíváncsi rá, hogy milyen szobrokat készítettünk korábban. Amennyiben cégünk és a faszobrászat felkeltette érdeklődését, várjuk megkeresését elérhetőségeink egyikén, a +36-20-949-5032-es telefonszámon, illetve az iceart@iceart.hu e-mail címen!