svédmasszázs

Olyan sokféle masszázsból válogathatunk, hogy tényleg nem könnyű eldönteni, melyiket érdemes kipróbálni. Ami biztos: a svédmasszázzsal nem nyúlhat mellé, akár kezdő masszíroztató, akár a különböző technikákban járatos masszázs kedvelő. Ez a legismertebb és legnépszerűbb technika, a klasszikus választás, a nagybetűs masszázs, ha úgy tetszik.

Mire számíthat svédmasszázs közben?

Ötfajta fogás alkotja a hagyományos svédmasszázs technikát és mindnek francia elnevezése van:

1. A simítás vagy effleurage

2. A dörzsölés vagy friction

3. A gyúrás vagy pétrissage

4. Az ütögetés vagy tapotement

5. A rezegtetés vagy vibration

Ezek a svédmasszázsra jellemző technikák képezik az alapját szinte minden európai masszázsnak, egyedi hatásuk a különböző fogások váltogatása során jön létre.

A masszőr a kezeit, alkarját, könyökét használva, hosszú mozdulatokkal masszíroz a szív irányába, sokszor olajjal vagy testápolóval. Ez a kezelés ellazítja a testet és az elmét és segít elengedni a stresszt. Nem csupán elsimítja a bőr alatti duzzanatokat, csomókat, hanem fokozza a keringést, enyhíti a krónikus fájdalmakat. Az egész testre vagy csak bizonyos részekre kérhető, a leggyakrabban kezelésre szoruló területek a hát, váll, nyak. A nyomás lehet enyhébb vagy fokozott, attól függően, hogy mély szöveti sportmasszázsra vagy relaxációra van szüksége.

Ez a lazító jellegű, felszabadító masszázs mindenkinek való! Ki ne szeretné frissebbnek, nyugodtabbnak, könnyebbnek, kipihentebbnek érezni magát egy jól végzett svédmasszázs után? Ha Ön sem hagyná ki, jelentkezzen be svédmasszázsra és élvezze ki az előnyeit!

www.gabimasszazs.hu oldalra kattintva megismerkedhet masszázs szolgáltatásaimmal, többet is megtudhat a szexuális blokkok oldására is használt, gyógyító tantra masszázsról, a holisztikus szemléletű masszázsokról, a lingam masszázs és a tantra spirituális hatásairól és bejelentkezhet svédmasszázsra is! Időpontfoglalásra lehetősége van további elérhetőségeimen is, hívjon a +36/70-200-88-72-es telefonszámon, vagy írjon levelet a masszazs@gmail.hu e-mail címre!