depresszió kezelés

Rossz a hangulata? Álmatlanságban szenved? Megjelentek Önnél a depresszió tünetei? Fontos, hogy a depresszió kezelésére minél hamarabb sor kerüljön, ezért célszerű szakember segítségét kérni.

Az ember életében rengeteg stresszes helyzet adódhat. A munkahelyen felmerülhetnek problémák, esetleg munkanélkülivé is válhat. A magánéletben számtalan konfliktus jelentkezhet, amelyek közül a leggyakoribb a párkapcsolati nézeteltérés. A hirtelen időjárás-változás is okozhat gondot, különböző testi panaszokat. Nagyon fontos, hogy egészséges életmódot folytatva fenntartsa a lelki egyensúlyát. A megfelelő táplálkozás mellett mozogjon sokat, és töltsön minél több időt a szabad levegőn! Teremtse meg a jó alvás feltételeit, és pihenjen eleget! Ha alvászavarban szenved, akkor minél hamarabb derítse ki ennek okát azért, hogy ne okozzon nappal problémákat! A depressziós állapot következhet az alvászavarból, illetve okozója is lehet annak. Ha már kialakult Önnél a depresszió, feltétlenül keressen egy pszichológust, akivel kiderítik az okozó tényezőt, illetve megoldási módokat keresnek, hogy minél hamarabb visszanyerje a lelki egyensúlyát. A depresszió kezelése fontos feladat, nem tanácsos halogatni, mivel elhúzódva később még kellemetlenebb tünetek jelentkezhetnek. A depresszió napjainkban gyakran előfordul, könnyen felismerhető, mivel a jelek és a panaszok egyértelműek. Idővel egyedül is lehetséges meggyógyulni, de a folyamat gyorsítására, szakszerű kezelésére tanácsos szakember segítségét kérni. A pszichológus a legmegfelelőbb módszereket alkalmazza. A depresszió akadályozza az embert a munkájában, a magánéletében, és mindenféle teendő ellátása során, megnehezítve az életet.

Ha szeretné a problémáját minél hamarabb megoldani, akkor forduljon tapasztalt szakemberhez! Sólyom-Tóth Tamás klinikai szakpszichológus különböző módszerek alkalmazásával támogatja Önt a gyógyulásban, és tudásával könnyebbé teszi a depresszióból való kilábalást. Tájékozódjon a www.pszicho-menta.hu weboldalon, és egyeztessen időpontot a 06-30-6116477-es telefonszámon, vagy a solyomttamas@yahoo.com e-mail címen!