Germán Gyógytudomány

Természetes, hogy szeretnénk megóvni magunkat a testi-lelki fájdalomtól, a szenvedéstől, a betegségektől. Gyakran tesszük mégis ezt úgy, hogy nem ismerjük a bennünk zajló, védelmező, logikus biológiai folyamatokat. A megértés hiánya miatt pedig sokszor a természetes reakcióink ellen is harcolunk. Testünk-lelkünk valódi működésének, illetve a természet bölcsességének megértése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy együtt tudjunk működni az évmilliók óta belénk kalibrált programokkal, és ezáltal sikeresen, egészségesen éljük életünket. A Germán Gyógytudomány bemutatja neked a fejlődéstörténet során kialakult értelmes biológiai különprogramokat, amelyek az élővilág túlélését biztosítják.

Germán Gyógytudomány rávilágít tested intelligenciájára, a génjeidben lakozó, veleszületett képességeidre, amelyek a kihívások megoldására lettek megteremtve – biológiai, érzelmi, mentális szinten egyaránt. Minden működésednek értelme van. Adottságaid minél hamarabbi megismerése és félelem nélküli használata olyan tapasztalatokkal gazdagít, amelyek az ellenállás helyett tudatják veled: az élet minden pillanatában érted van és nem ellened.

Germán Gyógytudomány felhívja a figyelmet arra is, hogy egy-egy stresszhelyzet magában hordozza annak ígéretét, hogy tapasztalataid gazdagodásával újult erőre kapj, és új stratégiákkal folytasd életedet. Hiszen a személyes érésünkhöz a kihívások ugyanúgy hozzátartoznak, mint a megoldásukhoz szükséges ösztönös reakciók. Mindenünk megvan ahhoz, hogy a kihívások ösztönzőleg hassanak az idegrendszerünkre, és új készségeket fejlesszünk ki annak megoldásához. Ez az új élmény tesz minket igazán cselekvő- és életképessé. A fejlődéstörténet által összegyűjtött tapasztalataink, programjaink, értelmes biológiai különprogramjaink megismerésével és rendeltetésszerű használatával tudjuk problémamegoldó képességünket és egészségünket, gyógyulásunkat támogatni.

Dr. Ryke Geerd Hamer eredeti feljegyzéseit – félremagyarázás nélkül – a Germán Gyógytudomány hivatalos képviseleténél ismerheted meg. A biológiai konfliktusok megoldását valódi lépésekkel érjük el – melyhez alapvetően fontos önmagunk és az egész élővilág törvényeinek ismerete. Mindannyian képesek vagyunk felelősséget vállalni önmagunkért, tanulni a tapasztalatainkból, és a kihívások által megerősödni. Az eredeti Germán Gyógytudomány szemed elé tárja azt az utat, amit a természet mutat neked.

Ha szeretnéd megismerni:

  • – az évmilliók alatt rögzült szükségleteidet,
  • – az ennek nyomán kialakult adottságaidat,
  • – a biológiai konfliktusokra adott természetes és logikus reakcióidat,
    – a biológiai természettörvényeket
  • – a testi-lelki elváltozásaid biológiai értelmét, amelyek a fokozott alkalmazkodás érdekében jönnek létre,

és szeretnél valós lépéseket tenni magadért, hogy új stratégiákkal, készségekkel lehess gazdagabb, tanuld az eredeti Germán Gyógytudományt!

Folyamatosan bővülő programjaink időpontjai megtekinthetőek a www.germangyogytudomany.hu weboldalon, ahol rengeteg egyéb hasznos információval gazdagodhatsz a Germán Gyógytudományról. Készséggel állunk a rendelkezésedre a 06-20-9154715-ös telefonszámon, és az info@germangyogytudomany.hu e-mail címen.