Lelki egyensúly a hétköznapokban: mert egy jó pszichológusra igenis szükség van!

Vitathatatlan, hogy az ember életében a legfontosabb a saját egészsége, azonban nem csak a fizikai állapotra kell kiemelt figyelmet fordítani, hanem a mentálisra is, hiszen, ha nincs meg a lelki egyensúly, az nemcsak diszkomfortérzetet okoz a hétköznapokban, hanem további szövődményekhez is vezethet. A rossz közérzet ráadásul elvonhatja a figyelmet a hétköznapi lényeges dolgokról és teendőkről is. Ha mostanában nem érzi jól magát, rosszul alszik, nem tudja magát kipihenni, vagy csak egyszerűen egy objektív személlyel szeretné megbeszélni problémáit, forduljon bátran pszichológushoz!

A pszichológusokat sokan a komoly mentális problémákkal társítják, ugyanis az emberek jelentős része azt gondolja, hogy csak a legvégső, legsúlyosabb esetekben érdemes szakemberhez fordulni. Valójában ez rendkívül téves gondolat, ugyanis, ha a páciens már az első pillanatban felkeres egy pszichológust, úgy hamarabb kap megoldást problémájára, így az nem fokozódik tovább, ennek köszönhetően pedig nem fog tovább szenvedni, és újra visszatérhet kiegyensúlyozott életéhez.

Ahhoz, hogy a pszichológussal történő beszélgetés valóban hasznos legyen, fontos, hogy a páciens őszinte legyen, hiszen csakis így tud a szakember irányt mutatni a probléma megoldásához, továbbá olyan hasznos tanácsokkal ellátni a beteget, aminek köszönhetően kikerülheti a komolyabb lelki megpróbáltatásokat, és a konfliktushelyzeteket is képes lesz a helyén kezelni.

Ha kellő tapasztalattal rendelkező szakember segítségét szeretné kérni, forduljon hozzám bizalommal! Dr. Szentmiklóssy Margit szakpszichológus vagyok; célom, hogy a beszélgetések során a pácienseknek a lehető legideálisabb megoldást adhassam. További információkat szolgáltatásaimról a honlapomon találhat, amit a www.szakpszichologusbudapest.hu címen talál. Kérdés esetén hívjon telefonon, a 06-1-316-3009-es számon, vagy érdeklődjön e-mailen, a dr.szentmiklossy.margit@t-online.hu címen!