Nem csupán szeretteink búcsúztatását érezzük kellemetlen tehernek, ha eljött az idő, a szinte családtagként velünk élő kisállatok esetében sem könnyű a helyzet. Ma már több lehetősége is van egy gazdinak, ha a kis kedvencét utolérte a vég, és szeretné tisztességesen elbúcsúztatni.

Az egyik lehetőség a legkevésbé kedvelt az állatbarátok körében, az állat tetemet le lehet adni egy központi gyűjtőhelyre, ahol gondoskodnak a kezeléséről. A másik az, hogy a saját tulajdonában lévő területen földeli el a testet, de ennek ma már szigorú előírásai vannak, környezetvédelmi és egészségügyi szempontokat szem előtt tartva. Azt mondanunk sem kell, hogy vannak, akik a természetet választják temetés céljára, de ez szigorúan tilos! Ott vannak még az ország több pontján is működő kisállat temetők, de egy ilyen temetés költsége magas költségekkel járhat. A sírhelyet meg kell vásárolni, készíttetni kell sírkövet, elintézni a sírhely rendszeres gondozását. Végül ott van még a kisállat hamvasztás is, mint opció.

A kisállat hamvasztással járó költségek az állat súlyától, nagyságától és a hamvasztás körülményeitől is függnek, de alapvetően megfizethetőek és egyszeri összeg kifizetésével járnak. Tehát a kisállat hamvasztás minden tekintetben egy előnyös döntés a gazdi számára, nem kell törvényt szegnie, sem pedig negatív hatást gyakorolni a környezetre, arról nem is beszélve, hogy mindezért a szolgáltatók megfizethető árat kérnek. A kisállat hamvasztás egész évben igényelhető és elvégezhető, nem jelent akadályt a hideg, fagyott föld vagy a távolság sem, a gazdi pedig mindig nyugodt körülmények között búcsúzhat a kedvencétől.

A www.tetemszallitasbudapesten.com weboldalon minden fontos információt elolvashat a kisállat hamvasztásról az, akinek felkeltette az érdeklődését ez a lehetőség. Fontolja meg, és meglátja, hogy érdemes ezt választania hagyományos temetés helyett! Szívesen tájékoztatjuk a további részletekről, ha felkeres minket a +36-30-311-7788-as telefonszámon vagy felteszi kérdéseit weboldalunk kapcsolati menüpontján keresztül!