online terápia

Modern világunkban gyakran merül fel a probléma, hogy sokan a személyes találkozások rovására részesítik előnyben a különféle online kommunikációs lehetőségeket. Mégis rengeteg olyan élethelyzet van, amiben a modern technikai megoldások nem szűkítik a lehetőségeket, hanem éppen ellenkezőleg, még több alternatívát nyújtanak. Ide sorolhatjuk az online terápiát is.

Ha az embernek olyan problémával kell szembenéznie a mindennapokban, amire magától nem tudja a megoldást, természetes, hogy szakember segítségét kéri. Nincs ez másképp akkor sem, ha a lelki életről van szó. Amennyiben olyan akadály gördül valaki elé, ami egyedül leküzdhetetlennek tűnik, ajánlott szakpszichológus segítségét kérni, ez azonban nem azt jelenti, hogy az érintettek kudarcot vallanak! Ezt fontos kiemelni, mert olykor nagyon nehéz megtenni az első lépést, és tovább nehezítheti a helyzetet, ha az élethelyzetből fakadóan nincs lehetőség rá, hogy az érintettek személyesen keressenek fel egy szakembert. Jó hír, hogy ha megszületett a döntés, a távolság ma már nem állhat a gyógyulás útjába, ugyanis van lehetőség online terápiára!

Az online terápia semmivel sem nyújt kevesebbet, mint egy személyes találkozás, hiszen a terapeuta ebben az esetben is maximálisan a páciensre figyel. Azok számára, akik kifejezetten zárkózottak, akár segítséget is nyújthat, hogy otthonukban, ismerős környezetben oszthatják meg a gondjukat a szakemberrel az online terápia keretein belül.

Amennyiben külföldön él, de a saját anyanyelvén szeretné megosztani valakivel a problémáit, esetleg betegség vagy más hátráltató tényező miatt nem tudja megoldani az utazást, az online terápia Önnek is jó megoldás lehet! Thiery Henriette klinikai szakpszichológus várja megkeresését, ha úgy érzi, valami útjában áll annak, hogy teljes életet élhessen. Az online terápia részleteiért látogasson el a www.thieryhenriette.hu weboldalra, ha pedig kérdése lenne, tegye fel bátran a +36-70-432-5790-es telefonszámon vagy az info@thieryhenriette.hu e-mail címen!