szorongásos rohamok

pánikbetegség sajnos egyre többeket érintő probléma. A betegséggel összefüggő rohamok bárhol, bármilyen helyzetben jelentkezhetnek. Az érintetteket ilyenkor erős szívdobogás, magas vérnyomás kínozhatja, továbbá hasmenéses roham is jelentkezhet. A szorongásos rohamok nagyon meg tudják keseríteni a betegek életét, ennek ellenére közülük vannak olyanok, akik nem fordulnak szakemberhez, hanem inkább megpróbálkoznak egyedül a pánikbetegség leküzdésével. Ez nem túl ideális döntés, ugyanis csakis egy tapasztalt, profi szakember képes hatékony eszközöket biztosítani a pánikbetegség kezeléséhez.

pánikbetegség leküzdéséhez gyakran gyógyszerekre is szükség van. Az, hogy az egyén számára melyek a legmegfelelőbb készítmények, kizárólag a kezelőorvosok tudják megmondani. Egyedül, kellő tapasztalat, rálátás nélkül óriási kockázatot jelenthet a gyógyszer vásárlás. Egy rosszul kiválasztott készítmény negatív hatással lehet az egészségre, számos szövődmény felmerülhet, így pedig a pánikbetegség mellett még más problémákkal is meg kell küzdeni.

Ahhoz, hogy a betegek megőrizzék kiegyensúlyozott állapotukat, és a rohamok egyre ritkábban térjenek vissza, a kezelésekkel kapcsolatban lényeges a folyamatosság. Ha az érintettek nincsenek szakemberek felügyelete alatt, úgy ez nincs biztosítva, így a tünetek ismét jelentkezhetnek, intenzívebben is akár. A visszatérő pánikrohamok miatt depresszió, alkoholizmus is kialakulhat, ebből az állapotból pedig nagyon nehéz kimászni.

Ha Ön is érintett, és szeretne tapasztalt, lelkiismeretes szakemberhez fordulni a pánikbetegség leküzdéséhez, keresse a Kompetencia Plusz Bt.-t! Thiery Henriette megfelelő útmutatást ad ahhoz, hogy maga mögött hagyhassa a pánikrohamokat, kellemetlen tüneteket, így élete ismét problémamentes lehet. A www.thieryhenriette.hu weboldalon további információkat is találhat az elérhető szolgáltatásokról. Ha időpontot szeretne foglalni, küldjön e-mailt az info@thieryhenriette.hu címre, vagy hívja bizalommal a +36-70-432-5790-es számot!