zöldfal

zöldfal egyedülálló, élő dekorációja a falaknak, legyen szó irodáról, vendéglátó egységről vagy akár egy otthonról! Az élő, zöld növények gyönyörű és mindenhol jelen lévő berendezési elemek, amik nagyon változatos, természetes és könnyen tartható dekorációt alkotnak. Mindig lehet valami újat mutatni már abból is, amiről azt hisszük, hogy mindent tudunk róla. A zöld növények új, friss, innovatív formát kapnak a zöldfal által.

Mi is a zöldfal tulajdonképpen? Az, aminek hangzik, se több, se kevesebb. A zöldfal lehet moha vagy zuzmó vagy olyan növények ízléses összevisszasága, mint a páfrány vagy a futóka. Az egész kompozíció egy speciális alapra kerül, amit a kijelölt fal felszínére rögzítenek. Így jön létre egy rendkívül látványos, esztétikus és a helyiség fókuszpontját létrehozó faldekoráció, ami minimális törődést igényel, viszont hosszú távon ugyanolyan szép marad.

A zöldfal mindenhová igazi telitalálat, ahol szeretnének valamilyen egyedi dekor elemet használni és a térnek karakteres megjelenést adni, ezzel párhuzamosan pedig ragaszkodnak a természetesen hangulat megteremtéséhez. A mohafal, zuzmófal vagy zöldfal talán a kontrasztos színekkel mutat leginkább, a fehér kiemeli, a zölddel párba állítva igazi friss hatást nyújt. A vendégek, ügyfelek, páciensek és kollégák is örömmel fogadják majd az új faldekorációt, garantáltan nem marad észrevétlen egyetlen térben sem. A zöldfal képes életre kelni is, hiszen a levelek lágyan mozogni kezdenek egy fuvallat hatására, a természetes fényben a zöld ezernyi színében pompáznak. Egy kis víz, fény és gondoskodás kell nekik és szépek maradnak sokáig.

A Dísznövény és Növénytartó Szalon honlapja a www.plantart.hu webcímen nyílik meg. Keressen minket bizalommal, ha lenyűgözik az élő növények és szeretne saját dekorációt rendelni belőlük!  Amennyiben érdekli az ajánlatunk egyedi faldekoráció készítésre vonatkozóan, hívja kollégáinkat a +36 30 9521 281 telefonszámon további információkért vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az ertekesites@plantart.hu email címen!