Velasmooth kezelés árak

Velasmooth kezelés árakból kedvezményt kap, ha több kezelést is igénybe vesz! A testkezelés díja kifizetődik, mert hatékony kezelésről van szó!

Szeretne csinosabb lenni vagy pár kilóval könnyebb? Szívesen nézne úgy a tükörbe, hogy a bőrét feszesebbnek látja, az alakját pedig tónusosabbnak? Mindig arról álmodozott, hogy belefér abba a ruhába, ami az Ön számára ideális méretben ott lóg évek óta a ruhásszekrényében? Egy célzott testkezelés kúrával közelebb kerülhet a vágyott célokhoz, mint gondolná. A forradalmi Velasmooth kezelés ebben tud segíteni, méghozzá erőlködés nélkül. Egy testkezelésről az jut az eszébe, hogy drága? A Velasmooth kezelés árakat jobban megismerve látni fogja, hogy nincsen szó megfizethetetlen díjakról, sőt. A Velasmooth kezelés árakat úgy határoztuk meg, hogy egyetlen kezelés is pénztárcabarát egyen. Természetesen minél több kezelésen vesz részt, annál rövidebb idő alatt fogja a mérleg és a tükör is azt mutatni, amit látni szeretne. A Velasmooth kezelés árakban benne van egy vagy több testfelület kezelésének a díja is, amit a vendég maga választhat ki. Általában a fenék és a combok a kritikus terület, ahol a zsírpárnák eltüntetésére szükség van. A Velasmooth kezelés árak az egy, hat és tizenkét alkalmas kúrára is vonatkoznak, ha többször jön, többet tud spórolni!

Az EVITÁL PARK-ban Ön is megtalálja azt a testkezelést, aminek a segítségével formába tudja hozni magát! Ne bújjon nyáron az egész testet eltakaró ruhákba, legyen büszke a csinos alakjára, ami a mi szalonunkban ért el! A testkezelésekről rövid leírást adunk a www.evitalpark.hu webcímen működő honlapunkon. Amennyiben felkeltette az érdeklődését valamelyik szolgáltatásunk, akkor nem kell mást tennie, mint időpontot egyeztetnie velünk! Az időpontokról, kezelésekről vagy akár a Velasmooth kezelés árakról is tudunk felvilágosítást nyújtani a honlapon megadott elérhetőségeinken! Keresse munkatársainkat az info@evitalpark.hu email címen üzenetben vagy hívjon a 06 30 88 63 816, 06 1 78 70 380 telefonszámokon!