otthoni edzőgép

Az otthoni edzőgépével elfelejtheti a fitnesz terembe járást, mégis izmos és fitt alakja lehet! A formás alakért meg kell dolgozni, sajnos magától nem áll a rendelkezésünkre. Az egészséges táplálkozással megelőzhetjük az elhízást, de vékonynak lenni nem ugyanaz, mint fittnek lenni. A feszes, formás, tónusos és izmos test csakis a rendszeres testedzéssel érhető el. Nem szabad feladni, mert a kitartó és következetes mozgás már hetek múlva megmutatja a látható és érezhető hatásait. Egy otthoni edzőgéppel nem is kell kimozdulnia, egy saját fitnesz termet is be tud rendezni.

A szolgáltatásink lehetővé teszik, hogy bárki bérelni tudjon magának vagy akár az egész családnak fitnesz gépet. A bérlést kedvező áron és előnyös feltételekkel biztosítjuk az ügyfeleknek. A honlapunkon megtalálja a bérelhető gépek alapvető adatait, amikhez fotót is mellékeltünk az otthoni edzőgépekről. Ha eldöntötte, hogy melyiket szeretné kipróbálni és használni, akkor már csak a bérléshez vezető lépéseken kell végig haladnia.

Az otthoni edzőgépe lehet egy multifunkciós edzőgép is. Miért válasszon egy multifunkciós fitnesz center edzőgépet egy egyszerű futópad vagy szoba bicikli helyett? Ezt a típusú otthoni edzőgépet azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek határozott céljaik vannak az alakformálást illetően. Nem szeretne súlyt veszíteni, hanem éppen ellenkezőleg? Izmot szeretne magára szedni a zsírpárnák helyett? Formás, sportos, kidolgozott alakkal szeretné meghódítani a nyarat? Béreljen otthoni edzőgépet és használjon egyetlen berendezést az egész teste formálására! A multifunkciós edzőgépen a váll, a hát, a lábak, a has és  akar izmainak erősítésére is vannak eszközök, illetve súlyok. Akár minden nap edzhet, amikor ráér, amikor jól esik, anélkül, hogy várnia kellene a gépre vagy utaznia egy másik helyszínre!

A www.futopadkolcsonzo.hu  a Virtness Centrum Sporteszköz Kölcsönző és Szolgáltató Bt. honlapját tartalmazza, itt mindent megtalálnak az érdeklődők a bérelhető gépekről és a bérlés részleteiről. Az elérhetőségeinken további tájékoztatást nyújtunk: +36 30 992 25 55, info@virtnesscentrum.hu.