Vitathatatlan, hogy rengeteg sport közül válogathatnak azok, akik egy kicsit formába szeretnék hozni magukat. Sokan vannak úgy, hogy kiválasztanak egyféle mozgásformát, majd hosszú időn keresztül csak azzal foglalkoznak. Egy idő után ez rendkívül monotonná, egyhangúvá válik, ami pedig elsősorban az edzés hatékonyságának rovására megy. Ha az ember már unja, és kín számára a kiválasztott sport, érdemes váltani, hiszen így nem fogja tudni elérni a célját. Ha Ön is régóta foglalkozik egyféle mozgásformával és szeretne váltani, próbálja ki az E-Fit Infinity-t!

Az E-Fit Infinity-t hosszú évek után sem lehet megunni, ugyanis ez a forradalmi edzésforma roppant változatos, és izgalmas kihívások elé állítja a sportolót. Az E-Fit Infinity edzések sohasem egyhangúak, mert a vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi, hogy az edzőtermen belül bárhol mozoghasson az ember. A változatosságot ezen kívül az edzésprogramok is biztosítják: az E-Fit Infinity során használt készülék alapvetően hatféle edzésprogramot tartalmaz, de lehetőség van arra, hogy egyéni programokat is létrehozzon a sportoló, amiket 12 csatornán keresztül tud irányítani. Az E-Fit Infinity-vel nem feltétlenül szükséges egyedül edzeni, hiszen csoportosan és párban is lehet együtt mozogni, így, ha valaki a barátjával, vagy családtagjával sportolna szívesen, ez is megoldható.

Összefoglalva tehát az E-Fit Infinity minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, aminek köszönhetően az edzések nem válhatnak egyhangúvá és unalmassá, így az ember könnyedén el fogja tudni érni a céljait a fogyás, vagy az alakformálás terén.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szívesen kipróbálná az E-fit Infinity-t, keresse a Testközpontot! Edzőtermünkben a különféle sportolási lehetőségek mellett kipróbálhatja az E-fit Infinity edzésformát is. Tájékozódjon szolgáltatásainkról honlapunkon, amit a www.testkozpont.hu címen ér el. Amennyiben kérdései lennének az E-fit Infinity-vel kapcsolatban, vagy szeretne bejelentkezni az edzésre, keressen bennünket telefonon, a 06-30-524-8586-os számon!